TÄNA TELEKAS ⟩ Hollywoodi naiste rekordeid purustanud kassahitt «Wonder Woman» esmakordselt teleekraanil

Spekter
Copy

 Täna kell 22 näitab Kanal 2 suurejoonelist DC koomiksikangelanna seiklust «Wonder Woman» (Wonder Woman, 2017).

Kultuslik seiklusfilm amatsoonide printsessist Dianast (Gal Gadot), kes on treenitud võitmatuks sõdalaseks. Kui kõrvalisele paradiisisaarele kukub lennuk, jutustab piloot välismaailmas toimuvast suurest konfliktist. Diana lahkub kodust, olles veendunud, et suudab lõpliku hävingu ära hoida. Võideldes suures sõjas, mis peab lõpetama kõik maailma sõjad, avastab Diana oma tõelised võimed ja eesmärgi.

Film kuulub DC koomiksifilmide universumisse ehk jagab tegevusliine Batmani-filmidega.

Tegu on erakordse linalooga mitmes mõttes: režissöör Patty Jenkinsi linalugu teenis ülemaailmselt 822 miljonit dollarit kassatulu ning tõusis seega enimteeninud filmiks, mille lavastas ainuisikuliselt naine (ühtlasi ka kõige suurema eelarvega film, mis on naise lavastada antud).

Filmikriitikute portaal Rotten Tomatoes hindab filmi kõigi aegade parimate superkangelasfilmide pingereas auväärsele neljandale kohale ning linalugu kannab seal hinnet 93% Certified Fresh. 

Batmani kuu Kanal 2s

E 09.03 kell 22.00 «Wonder Woman» (Wonder Woman, 2017)

P 15.03 kell 23.20 «Batman alustab» (Batman Begins, 2005)

P 22.03 kell 22.45 «Pimeduse rüütel» (The Dark Knight, 2008)

P 29.03 kell 23.30 «Pimeduse rüütli taastulek» (The Dark Knight Rises, 2012)

Imenaine Wonder Woman naaseb ekraanile juba 5. juunil saaga teises filmis «Wonder Woman 1984» ning toob uuesti ekraanile võrratu Iisraeli näitlejanna Gal Gadoti. 

Film viib vaataja, nagu pealkirjastki võib järeldada, 80ndatesse aastatesse, kus Gal Gadoti kehastatud Diana Prince tegutseb aastakümneid hiljem kui algses filmis, mille tegevus leidis aset esimese maailmasõja päevil. Wonder Womani järgmine suure ekraani seiklus viib teda vastamisi kahe uue vaenlasega – Max Lordi ja The Cheetahiga.

Apollo Kinodes alates 5. juunist 2020.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles