VIDEO ⟩ Eesti Laulu üllataja Anett valas rõõmupisaraid: see oli nagu väike löök vastu pead! (1)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy

Žüriihäälte abiga Eesti Laulu superfinaali pääsenud Anett avaldas teleekraanil nähtud pisarate tagamaad ning paljastas, mis nipiga tema avara dekolteega kostüüm turvaliselt seljas püsib. Vaata videot!

Lõpuks kolmanda koha saanud Anett Kulbin ütles tulemuste väljakuulutamise järel, et tal oli väga hea tunne juba finaali jõuda. «Ma lootsin jõuda esikolmikusse,» avaldas lauljatar, et soov läks täide.

Anett on Eesti Laulul varemgi osalenud: 2014. ja 2015. aastal kollektiiviga Wilhelm ning 2016. aastal sooloartistina lauluga «Strong». «Eesti Laul kui platvorm on kindlasti väga oluline, kindlasti on väga palju nähtavust juures,» ütles Anett.

Tänavu osales ta Eesti Laulul koos kitarristi Frederik Küütsiga. Kas duo jätkab ka pärast võistlust? «Ma eelkõige jätkan sooloartistina, kellena olen juba natuke aega tegutsenud, aga Frediga on meil ka uut muusikat tulemas,» avaldas Anett.

Žüriihääletuse tulemuste väljakuulutamise järel võis Aneti silmis näha õnnepisaraid. «Kui see hetk jõudis kätte ja žüriis olid artistid ja produtsendid, keda ma olen kaua austanud, ja saime neilt nii häid punkte, siis see oli nagu väike löök vastu pead korraks,» selgitas ta pisarate tagamaid.

Anett avaldas ka põhjuse, miks ta pole kordagi muretsema pidanud, et avara dekolteega riietus laval alt veab. Seda vaata videost!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles