Carine Jessica: kui su töö on su hobi, siis teed seda suure armastusega

Raadio Elmar
Copy

Carine Jessica käis oma äsjavalminud plaati «ctrl-alt-del» esitlemas raadio Elmar hommikuprogrammis. LIVE-stuudios kõlas «Reisilaul». 

Carine Jessica on lõpetanud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia bakalaureuse- ja magistriõppe ning teostanud ennast vabakutselise lauljana peaaegu seitse aastat. Stuudiotööd ja esinemisi on Carine Jessical rohkelt, aga ta teeb seda väga hea meelega ja selgitab: «Kui su töö on su hobi ja su hobi on su töö, siis teed seda suure armastusega.» 

Neli aastat tagasi ilmus Carine Jessica esikplaat - nelja ingliskeelse looga EP. Tänaseks on noor lauljanna välja andnud oma esimese täispika albumi, mille kirjutas kahasse džässpianist Mathei Floreaga. Prooviruumis kaasati bassimängija Roland Jairus ja trummar Martin Petermann ning kaks aastat valminud plaat «ctrl-alt-del» saigi kaante vahele. Stiililisest asub see popi ja džässi vahepeal ning sisaldab nii eesti- kui ingliskeelseid laule. 

Carine Jessica sõnul esitab eesti keeles laulude kirjutamine väljakutseid, sest nii palju ilusate sõnadega muusikat on juba olemas, et midagi uut ja vähemalt sama ilusat pole just üleliia kerge luua. Samuti nõuab eesti keeles laulmine artistilt rohkem: «Eesti keeles lauldes oled sa eriti aus ja isegi paljas, samal ajal kui inglise keele taha saab pisut varjuda.»

Üks Carine Jessica unistustest on juba täitunud - teda teevad õnnelikuks hetked, kui ta saab oma muusikat laval kuulajatega jagada.

Oma esimest täispikka albumit «ctrl-alt-del» esitleb Carine Jessica 5. märtsil Tallinna Kinomajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles