TIPPHETKED ⟩ Juventus murdis tühjade tribüünide ees tugeva teise poolajaga põlise rivaali vastupanu

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli meistriliiga suureks lahinguks tituleeritud matšis alistas Torino Juventus koduväljakul 2:0 Milano Interi.

Võõrustajad haarasid kohe algusest mänguohjad, kuid oma ülekaalu maksma ei pandud. Avapoolaeg lõppeski 0:0 viigiga.

Riietusruumidest hoogsalt naasnud Juventuse mehed jätkasid ründamist ning surve kandis vilja 55. minutil, mil oli täpne Aaron Ramsey. Lõplikult lasi kodumeeskond mängust õhu välja 67. minutil, kui sihile jõudis Paulo Dybala. 

Matši lõpus kummalgi hiilgavaid võimalusi ei tekkinud, võõrustajad suretasid mängu efektiivselt ning sai kirja teenitud 2:0 võidu.

Kolme viigi ja kolme kaotuse kõrvale 20. võidu saanud Juventus tõusis esikohale. Inter luhtas hea võimaluse põlist rivaali püüda, pärast tänast kaotatakse liidritel üheksa silmaga.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Enne mängu:

Valitsev meister Juventus ja Inter kohtuvad Milanos tühjade tribüünide ees, sest Itaalia on koroonaviiruse leviku tõttu ohupiirkond. Tabeliseisu arvestades on see mäng ülioluline, sest Juventus on 25 mänguga kogunud 60 punkti ja asub teisel kohal, Inter on 24 mänguga saanud 54 silma ja paikneb kolmandal positsioonil.

Liider on Rooma Lazio, kes teeninud 26 mängust 62 punkti. Hooaja esimeses omavahelises liigamängus sai Juventus võõrsil 2:1 võidu: Paulo Dybala (Juventus) skooris juba neljandal minutil, Lautaro Martinez (Inter) sai tabamuse kirja 18. minutil. Võiduvärava eest hoolitses 80. minutil Gonzalo Higuain (Juventus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles