Lõpuspurdist hoolimata tuli Kalevil tunnistada Unicsi paremust

Postimees Sport
Copy

Kalev/Cramo korvpallimeeskond läks VTB Ühisliigas võõrsil vastakuti Kaasani Unicsiga ja vastu tuli võtta 76:87 kaotus.

Tegemist oli Kalevi ja Unicsi teise kohtumisega tänasel hooajal. Kui koduväljakul võttis Kalev üllatuslikult 85:63 võidu, siis täna tegi Venemaa klubi korraliku korrektuuri. Kalev oli ka kehvemas olukorras võrreldes esimese kohtumisega, sest mängust pidid vigastuse tõttu eemale jääma nii Janari Jõesaar, Kristjan Kitsing kui ka Aigars Škele.

Eesti meister suutis Unicsiga sammu pidada ainult 5 minutit ja avaveerandi keskel juhiti 13:9. Pärast seda lõpetas Venemaa suurklubi veerandi 19:5 spurdiga ja nõnda mindi väiksele pausile 28:18 eduseisus.

Edasine oli täielik Unicsi kontsert ja tihti paisutati vahe juba enamaks kui 20 punkti. Viimasel veerandil seisult 60:80 alustasid kalevlased lõpuspurti, kuid lähemale 11st punktist enam ei jõutud. 

Võitjate edukaimana viskasid ameeriklased Jamar Smith, Raymar Morgan ja Errick McCollum kõik võrdselt 18 punkti. Kalevi parimana tõi Kyle Vinales üleplatsimehena 21 silma, teda toetasid Sander Raieste ja Sacha Killeya-Jones võrdselt 12 punkti ja 8 lauapalliga. 

Liigatabelis hoiab Kalev 10. kohta olles kogunud seitse võitu ja 11 kaotust. Unics jätkab neljandal tabelireal 11 võidu ja 7 kaotusega. 

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles