PM Rootsis. Video ⟩ Karjääri teise võidu teeninud Elfyn Evans: järgmist enam nii kaua oodata ei taha!

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Rootsi rallit algusest lõpuni juhtinud Elfyn Evans teenis karjääri teise, tema kaardilugeja Scott Martin esimese etapivõidu. 

«Olen väga õnnelik. Kohe algusest peale saime hästi minema. Tunne oli autos kogu aeg suurepärane. Enesekindlus on oli kõrge, see on sellistes oludes väga vajalik,» võttis tänavuseks hooajaks Toyotaga liitunud Evans võistluse kokku.  

Ta jätkas: «Pean edu eest kiitma eelkõige meeskonda, väga palju krediiti läheb neile. Nad andsid mulle suurepärased testimisvõimalused, kust ammutasin kõvasti enesekindlust. Tehtud töö realiseerus.»

Häid sõnu jagus ka kaardilugeja Scott Martini suunas. Navigaatorile, kes alustas Evansiga koostööd mullu, oli see karjääri esimene võit. Roolikeeraja varasem ainuke triumf pärineb 2017. aasta oktoobrist.

«Scott on olnud tubli, ta tõi palju teadmisi ja oskust. See oli tema esimene võit, ütlesime teineteisele, et järgmist nii kaua oodata ei taha!» rõõmustas Evans.

Võiduga tõusis waleslane MM-sarja liidriks. Tõsi, Thierry Neuville on temaga võrdselt kogunud 42 punkti. Järgmine ralli peetakse märtsis Mehhikos. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles