PM Rootsis ⟩ Martin Järveoja: kui oled harjunud võitma, siis ei taha vähemaga leppida

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Ott Tänak ja Martin Järveoja lõpetasid Rootsi ralli teise kohaga, mis andis neile MM-sarja üldarvestuses 18 punkti. Lisaks napsasid nad punktikatselt kaks lisasilma ehk kokkuvõttes tõusid eestlased 20 punkti peale ja kuuendale kohale.

«Kui oled harjunud võitma ja olema esimene, siis ei taha vähemaga leppida,» sõnas Järveoja pärast ralli lõppu ning lisas, et teisest kohast rohkemgi jääb kripeldama punktikatse neljas koht. «Seal polnud meil piisavalt kiirust,» lisas ta. 

«Tingimused olid üsna keerulised, kuid siiski sõidetavad. Midagi katastroofilist polnud. Toyota on Rootsis alati kiire olnud. Siinsed teed on kiired ja need sobivad neile. Kõike eelnevat arvesse võttes võib siiski teise kohaga rahule jääda,» jätkas kaardilugeja ning soovis nendega poodiumit jaganud Elfyn Evansile ja Kalle Rovanperäle õnne. 

Järgmisena ootab meie mehi eest Mehhiko ralli, mis sõidetakse 12.-15. mätsini. Seal loodetakse lõpetada juba ühe korra võrra eespool ehk esikohal. «[Tiimipealik Andrea] Adamo soovis õnne ja ütles, et teeksime tulevikus paremini. Alati saab rallidelt midagi õppida. Mehhikoks oleme kindlasti rohkem valmis. Ootan seda etappi juba väga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles