PM ROOTSIS. VIDEO ⟩ Ott Tänak: lühike päev, aga õppisime autot palju rohkem tundma

Copy

Ott Tänak teenis Rootsi ralli avapäeval kaks katsevõidu, kuid see polnud piisav, et minna laupäevale vastu liidrina. Esikohalt võib leida hoopis Elfyn Evansi, kes edestab meie meest 8,5 sekundiga.

«Lühike päev, aga samas oli hea autos aega veeta ja mitmetest asjadest rohkem teada saada,» alustas eestlane avapäeva kokkuvõtmist.

Enne rallit oli mitmetel sõitjatel kartus, et kuidas üldse rehvid hakkavad tööle kruusateedel. Esialgne kartus ei osutunud tõeks ja rehve jäi päeva lõpuks ülegi. «Tee on loomulikult tugev, seda pole me ka kartnud. Rehvidele pole see aga hea. Võib-olla säilitasime neid täna liiga palju katsetel ega suutnud rehve täiel määral ära kasutada. Esimese päeva kohta on ikkagi okei seis.»

Homsele minnakse vastu teisel positsioonil ning eesmärk on ikkagi väga kõrged ning pool tööd veel teha. «Proovime täna õhtul asju veidi analüüsida, sest pool päeva on veel ees. Proovime inseneridega kokku võtta, mis me täna õppisime. Loodetavasti saame homseks end mugavamaks seadistada,» sõnas Tänak lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles