Järelvaadatav Juventus alistas Balotelli koduklubi, Ronaldo platsile ei pääsenud

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli kõrgliigas alistas Torino Juventus 2:0 Brescia meeskonna ning jätkab liigatabeli liidrina.

Kohtumine Juventuse ja Brescia vahel ei olnud veel jõudnud õieti alatagi, kui Brescia oli sunnitud tegema oma esimese vahetuse. 10. minutil pidid vigastuse tõttu mängu pooleli jätma külaliste väravavaht Enrico Alfonso ning esmakordselt pääses Itaalia kõrgliigas platsile väravavaht Lorenzo Andrenacci.

Debütandi valvatav värav püsis puutumatuna kuni 37. minutini, kui Paulo Dybala karistuslöögist skoori avas. Trahvilöögile eelnenud olukorras oli enda teise kollase teeninud Brescia mängumees Florian Aye, mistõttu pidi külalismeeskond jätkama ka arvulises vähemuses.

Ülekaalus Juventus jõudis teise väravani 75. minutil, kui Juan Cuadrado Blaise Matuidiga söödu oskuslikult tabamuseks realiseeris.

Cristiano Ronaldo sai puhkepäeva ning tänases kohtumises kaasa ei teinud.

Juventus jätkab tabeliliidrina, olles 24 mängust teeninud 57 punkti. Ühe mängu vähem pidanud Milano Inter jääb torinolastest vaid kolme punkti kaugusele. Brescia võitleb püsimajäämise nimel: 24 mängust on teenitud 16 punkti, millega paiknetakse eelviimasel tabelireal.

Enne mängu:

Juventus on võitnud viimased kaheksa Saapamaa meistritiitlit, kuid käimasoleval hooajal on neil kaks suurt konkurenti - Milano Inter ja Rooma Lazio. Neist esimene juhib tänu paremale väravatevahele tabelit, Lazio jääb 54 punkti kogunud Juventusest ja Interist maha ühe silmaga.

Torino klubi eest on taas säranud Cristiano Ronaldo. 35-aastane jalgpallimaailma superstaar on löönud liigas 20 väravat, vähemalt ühe tabamuse on ründaja kirja saanud tervelt viimases kümnes Serie A kohtumises.

Brescia hooaeg lõpeb suure tõenäosusega liigast väljalangemisega, sest neil on koos vaid 16 punkti, mis annab 20 võistkonna konkurentsis eelviimase koha. Sampdoria, kes jääks praegu viimasena Serie Asse, on seitsme silma kaugusel.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles