Suveks rannavormi! Kanal 11-s alustab uus inspireeriv saatesari «Trimmi, punni, trimmi»

Naine
Copy
Kanal 11 uus saatesari «Trimmi, punni, trimmi»
Kanal 11 uus saatesari «Trimmi, punni, trimmi» Foto: Tootja foto

Juba homme õhtul alustab Kanal 11-s uus omanäoline saatesari «Trimmi, punni, trimmi» (orig. «Fit to Fat to Fit»), kus igas osas näeme ühe fitnessifänni teekonda, kes esmalt eksperimendi korras vabatahtlikult kaalus kõvasti juurde võtab, et siis koos oma treenitavaga kaalust alla võtta ja end taas vormi ajada.

Inimestel, kes on harjunud oma kehatoonuse eest rutiinselt hoolt kandma, on sageli keeruline mõista, miks kogukamad inimesed ei suuda teha esimest sammu kergema elu suunas. Miks ikkagi on nii raske loobuda ebatervislikest toiduvalikutest ja miks ei leia nad teed üles spordisaali?

Eksperimentaalkorras otsustavad kogenud treenerid ette võtta esmapilgul hullumeelsena näiva sammu - end esmalt ise vormist välja lastes üritavad nad pugeda kaalulangetaja pähe ja aru saada, mis nende teadvuses toimuda võiks. See on tõeliselt omalaadne moodus motiveerida inimesi üheskoos kaalu langetama.

Saates osalejatel on aega kokku kaheksa kuud, millest neli kuud võtab treener kaalus juurde ja kaotab lihasmassi, järgnevad neli kuud järgitakse koos korrigeeritud toidusedelit ja alustatakse ka sportimist. Treenitaval tekib vastutustunne ka teise inimese pärast, kes on end sõna otseses mõttes teatud perioodiks ohvriks toonud, ja nõnda asutaksegi ühiselt ületama nii vaimseid kui füüsilisi tõkkeid, et keha taas trimmi ajada.

Kuidas see kõik toimub ja kas eksperimendid õnnestuvad, saab jälgida uues saatesarjas «Trimmi, punni, trimmi» Kanal 11-s igal teisipäeval kell 20.30. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles