Keith Pupart pärast kaotust: teeme vigade paranduse ja paneme neile Hispaanias ära!

Copy

Saaremaa VK nurgaründaja Keith Pupart on hoolimata kaotusest Almeriale enesekindel. Saaremaa läheb eurosarja kordusmängu Hispaaniasse võitma.

Saaremaa VK kaotas Euroopa võrkpalli tugevuselt kolmanda eurosarja kaheksandikfinaali avamängus 11-kordsele Hispaania meistrile CV Almeriale 2:3 (25:23, 21:25, 25:23, 26:28, 13:15). «Meil oli võimalusi küll,» sõnas Pupart pärast mängu. Seejuures rabeles Saaremaa neljandas geimis viiepunktilises kaotusseisust välja ning omas kahte matšpalli, kuid ei suutnud neid ära realiseerida.

«Me läheme Hispaaniasse enesekindlalt! Almeria on võidetav meeskond. Teine mäng otsustab, kokkuvõttes see esimene mäng ei olnud otsustav. Üldjoontes oli nauditav võrkpall, aga nemad olid natuke paremad,» tunnistas kogenud nurgaründaja.

Saaremaa oli raskustes kahe mängija pidurdamisega: argentiinlasest diagonaalründaja Pablo Sergio Koukartsev kogus 28 ja brasiillasest nurgaründaja Guilherme Hage Magnani 25 punkti. «Me teadsime, kes on Almerial punktimasinad. Üllatusi polnud. Meie taktika oli paigas, aga ju see siis ei toiminud. Teeme vigade paranduse ja paneme neile Hispaanias ära!» lubas Pupart.

Juhul kui Saaremaa võidab kordusmängu Almeria kodusaalis 3:2, selgub veerandfinaali pääseja kuldse geimi abil. «See variant on õhus, aga vaatame, mis Hispaanias juhtub,» lausus Pupart.

Kordusmäng toimub 13. veebruaril Hispaanias. Kaheksa parema hulgas mängib Almeria – Saaremaa paari võitja ilmselt Itaalia kõrgliigaklubi Milanoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles