Järelvaadatav ⟩ Ühisfest "Pärnu - noorte inimeste linn"

Pärnu Postimees
Copy

Täna toimus Pärnus esimest korda Ühisfest teemal "Pärnu - noorte inimeste linn", kus õpilased said kaasa rääkida linna arengu teemadel. Päeva juhtis Sass Henno ja üritusel osales sadakond linna 8.–9. klasside ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilast, gümnasisti ja Tartu ülikooli kohaliku kolledži tudengit.

Asjatundjate diskussioonis avaldasid arvamust Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja abilinnapea Varje Tipp, Estonia SPA Hotelsi juhataja Andrus Aljas, MTÜ Tunne esindaja ja Pärnu Ühisgümnaasiumi vilistlane Karoliine Aus, Pärnumaa arenduskeskuse juhataja Erik Reinhold ja Pärnu ühisgümnaasiumi direktor Anneli Rabbi.

Laudkondades arutlesid noored tuleviku kooli ja hariduse teemadel, samuti selle üle, missugused võiksid olla tulevikus töökohad ja -korraldus. Ühiselt otsiti vastuseid küsimustele, miks kodukohta jääda või tagasi tulla ning millises Pärnus soovitakse elada ja töötada.

Pärnu Postimees tegi ürituselt otseülekande. Salvestusi arvamusfestivalist ning laudkondade kokkuvõtetest saab veebis järele vaadata.

Arvamusfestival:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles