Kanal 2-s alustab pühapäeval uus hoogne reisisaade «Eestlased Tokyos»

Elu24
Copy

Uue hoogsa ja silmiavava reisisaate avaosas saame lähemalt tuttavaks tõusva päikese maal kanda kinnitanud eestlastega ja sukeldume Jaapani elu tuiksoonde ehk metroosse, mis on hoopis teistsugusem, kui ette kujutada suudame. 

«Eestlased Tokyos» on põnev ja hariv reisisaade, mis tutvustab Jaapani kombeid ja kultuuri läbi kahe Eesti reisiselli silmade. Pealinn Tokyo on tõepoolest pöörane koht! Näiteks on üsna tavaline vaatepilt, et sealsetes hotellides ja restoranides puuduvad klienditeenindajad - kogu raske töö teevad ära robotid. Ja kui sa peaksidki luust ja lihast klienditeenindaja leidma ning talle tippi tahad anda, siis hoia oma piip ja prillid - selline tegevus on väga solvav! Lisaks tüürib Jaapan täiel aurul sularahavaba ühiskonna poole. Kas sellist digitaalset tulevikku me tahamegi? Tule ja vaata ise!

Reisisaate «Eestlased Tokyos» teejuhtideks tänavuses olümpialinnas on slackliner ja köielkõndija Jaan Roose ning «Intriigikogust» tuttav Sander Valge. Oma seiklustes kohtutakse ka Jaapanis elavate kohalike kaasmaalastega ning tutvutakse nende igapäevaeluga sealses meie jaoks nii eksootilises kohas. Lisaks põnevatele elu- ja persoonilugudele uudistame kõiksugu Jaapani veidrusi ning külastame põnevaid paiku, alustades robotrestoranidest ja lõpetades hiigelsuurte kaubanduskeskustega.

5-osaline põnev reisisaade «Eestlased Tokyos» alustab Kanal 2-s juba sel pühapäeval kell 19.30. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles