Järelvaadatav ⟩ Võit Limbaži üle lõpetas TalTechi pika kaotusteseeria

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit 24 Meistriliigas võõrustas tabeli viimaste lahingus TalTech lätlaste Limbaži/MSGd. Kodupubliku rõõmuks võttis Tallinna klubi kindla 3:0 (25:20;25:20;25:21) võidu. 

TalTech hoidis enne kohtumist nelja võiduga üheksa meeskonna konkurentsis kaheksandat kohta, kaks võitu vähem teeninud Limbaži on viimane. Hooaja esimeses omavahelises duellis jäi võõrsil kindlalt 3:0 peale tehnikaülikooli meeskond.

Nii vajas TalTech hädasti võitu, et tabeliseisu parandada. Viimastes mängudes on TalTechil vähe rõõmustamist olnud, sest viies järjestikuses lahingus tunnistati kaotusi. 

Täna oli hoopis teine päev ja hea häälestusega tuldi kohtumisele algusest peale. Nõnda ei antud külalistele väga palju võimalusi. Esimesed kaks geimi kulgesid sarnaselt ja lõppesid TalTechi 25:20 võiduga. 

Viimane geim oli juba pingelisem ja Limbažil oli võimalus ka geimivõit noppida. Siiski näitasid Eesti pealinna klubi mängumehed seisul 21:21 kindlat närvi ja võtsid neli punkti järjest ning geimivõit kuulus tulemusega 25:21 neile. 

Võiduga kerkib TalTech liigatabelis seitsmendale kohale, Limbaži jätkab viimasel üheksandal kohal. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles