Spordireporter Ott Järvela viitas, et Tänak on kehv kaotaja, kes tekitas pettumust (29)

Postimees Sport
Copy
Martin Järveoja (vasakul) ja Ott Tänak.
Martin Järveoja (vasakul) ja Ott Tänak. Foto: Sander Ilvest

Tänases Kuku Raadio saates «Spordireporter» sõnas üks saatejuhtidest Ott Järvela, et autoralli maailmameistri Ott Tänaku otsus mitte võtta osa möödunud laupäeval toimunud «Spordiaasta tähed 2019» galast, valmistas paljudele kohalviibinutele nördimust.

Tänak ja tema kaardilugeja Martin Järveoja kuulutati Eesti aasta võistkonnaks, ent auhinda polnud vastu võtmas kedagi. Aasta meessportlase valimistel jäi sõitja kolmandaks, ehkki paljude arvates oleks ta pidanud kindlasti võitma. Näiteks rahva käest saigi saarlane esikoha.

«Mina olin laupäeval kohal ja rääkisin asjaosalistega,» alustas endine Õhtulehe ja Postimehe sporditoimetuse juht Järvela. «Sellele üritusele tuleb kohale terve Eesti spordiväli. Mulle jäid võtmeteemal - Ott Tänak vs. Magnus Kirt - kõrva järgmised arvamused.

Esiteks oli kuulda, kuidas kontserdimajas oldi päris-päris pettunud, et Tänak kohale ei tulnud ega võtnud auhinda vastu. See juhtus teist aastat järjest. Tänaku käitumine valmistas pettumust isegi autospordiga sõbralikes suhetes olevatele inimestele.

Seisukoht, et Tänak ei oska kaotada, oli päris mitmete inimeste huulil. Vaata, kust otsast tahad, aga ma ei oska sellele vastu vaielda. Kui jääd võistlusel teiseks või kolmandaks, siis nii lihtsalt ongi.»

Kuula värsket «Spordireporterit»:

Kommentaarid (29)
Copy
Tagasi üles