Kanal 2 täidab aasta viimase õhtu meeleoluka eriprogrammiga

Elu24
Copy
«Vanaaasta ÕHTU!»
«Vanaaasta ÕHTU!» Foto: Remo Tõnismäe

Kanal 2 pakub täna õhtul ohtralt nalja, muusikat, kuulsaid külalisi ja üllatusi. Aastalõpu ootusele lükkab kell 19 hoo sisse traditsiooniline «Reporteri» aastavahetuse erisaade. Pöörase aastalõpu saatega rõõmustavad televaatajaid ka saate «Õhtu!» tegijad.

Kanal 2 aasta viimane teleõhtu alustab kell 19 «Reporteri» meeleoluka aastalõpu erisaatega, mis pidutseb täna mitmel pool. Külas ollakse nii peaminister Jüri Ratasel kui siseminister Mart Helmel. Ühtlasi vaatab aasta viimane «Reporter» heatujuliselt mööduvale tagasi, kuid pakub ka mitmeid üllatusi. 

«Reporteri» aastavahetuse saatelt võtab kell 20 järje üle lustakas erisaade «Unustamatu 2019», mis võtab luubi alla kõik olulisemad Eestit ja ka välismaailma raputanud uudised alustades Ott Tänakust, EKRE triumfist ja Kaja Kallase põrumisest ning lõpetades Süüria sõja ja Erik Orgu kringliskandaaliga. 

Kell 21 annab pöörases «Vanaaasta ÕHTU!» saates püstolreporter Tiit Sukk ülevaate, kuidas eri paigus aastavahetust tähistatakse. Elina Nechayeva ja Sünne Valtri panevad end proovile hirmufaktori laulumängus. Elina Born, Ott Lepland ja saatejuhid Jüri, Piret ja Robert satuvad ühele erilisele karaokeõhtule, kus oleks parem, et laulusõnad meelest ei läheks. Poliitikud Taavi Rõivas ja Aivar Riisalu võtavad mõõtu lustlikus mälumängus, mis võtab kokku läinud aasta tähtsündmused. Koos lauljatar Marju Länikuga tehakse uusversioon kõigile teada tuntud muusikavideole «Head uut aastat». Astroloog Kristjan Lüüsi eriline horoskoop annab algavaks aastaks vastuse kõikidele tähemärkidele. 

Kanal 2 soovib kõikidele head vana aasta lõppu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles