Blogi ⟩ Kalev/Cramo sai CSKAlt ülisuure kaotuse

Postimees Sport
Copy

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond teenis VTB Ühisliigas suure kaotuse, kui kodusaalis Moskva CSKAle 50:91 alla jäädi.

Valitsev Euroliiga meister CSKA alustas kohtumist väga võimsalt. Esimesel veerandajal visati kalevlaste korvi koguni 31 punkti ning avaneljandik võideti koguni 21 silmaga. Kalev enam mängu tagasi ei saanudki ning poolajale läks Eesti meister 25-punktilises kaotusseisus. 

Teisel poolajal CSKA eduseis suurenes ning pingevaba mängu lõpuks pidi Kalev võtma vastu 41-punktilise kaotuse. 

Kalevi parimana tõi Kyle Vinales 14 punkti. Ükski teine Kalevi mängumees kahekohalise punktiarvuni ei jõudnud.

CSKA resultatiivseimaks kerkis Daniel Hackett 13 punktiga. Joel Bolomboy toetas külalisi 12 silmaga. 

Tänase kaotuse järel kukkus Kalev välja ka play-off kohalt. Viie võidu ja seitsme kaotusega jätkatakse üheksandal kohal. CSKA on üheksa võidu ja kolme kaotusega teisel tabelireal.

Enne mängu:

Kalev/Cramo on sel hooajal võitnud viis mängu ning kaotanud kuus, selline käekäik tagab Eesti klubile 13. meeskonna konkurentsis kuuenda koha. Viimases voorus saadi ülivalus kaotus VTB Ühisliiga liidrilt Moskva Himkilt, kes nüpeldas Kalevi pallureid numbritega 118:81.

Moskva CSKA näol on tegemist tõelise Euroopa suurjõuga, kes on ajaloo jooksul võitnud kaheksa Euroliiga ja kümme Ühisliiga trofeed. Senisest üheteistkümnest matšist on teenitud kaheksa võitu, mis annab punktitabelis neile Himki järel teise positsiooni. Eelmises voorus oldi üle Astana ametivendadest, keda võideti tulemusega 104:91.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles