Koduotsijad: Armani ja Sander on nagu sukk ja saabas

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy

Kahe umbkaudu pooleaastase kassipoisi Armani ja Sandri südamesoov on leida pere, kelle juurde Pärnust hoiukodust elama kolida. Sest kui nemad pääsevad koju, vabanevad ajutises elupaigas kohad järgmistele abivajajatele.

Punavalge Armani ja triibik Sander on mais sündinud ja koos kasvanud kassipoisid, kes soovivad leida ühise päriskodu. Nad on samast kohast leitud, kuid pole siiski vennad, kuna pärinevad eri pesakonnast: Sander on Armanist pisut noorem. 

“Kuna nad on koos kasvanud, valitseb nende vahel suur sõprus ja nad hoiavad teineteist kui vennad,” rääkis MTÜ Seltskond Käppadel vabatahtlik Kelly Ardan. “See on põhjus, miks meil ei jätku südant neid lahutada.” Ardan loodab, et kuskil leidub kodu, milles ruumi mõlemale lustlikule kiisule.

Armani ootab kodupakkumist Pärnust.
Armani ootab kodupakkumist Pärnust. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel

Nii Armani kui Sander seltsivad meeleldi inimeste ja hiirekuningatega. Kassipoegadele kohaselt on nende meelistegevus mängida ja hullata. “Kui vahel tuleb sekka mõni koerustükk, siis see teeb nendega koos elamise lõbusamaks, igav nendega ei hakka. Head stressimaandajad on,” iseloomustas Ardan, kes kasse lõbustab laserkiirega.

Ardani sõnutsi ronivad kasuvennad pärast mängu koos pessa, pesevad teineteise näo puhtaks ja uinuvad üksteise kaisus. 

Triibuline Sander unistab kodust, kuhu saaks minna sõbraga.
Triibuline Sander unistab kodust, kuhu saaks minna sõbraga. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel

Armani ja Sander ootavad kodupakkumisi MTÜ Seltskond Käppadel hoiukodus Pärnus. Nad on kastreeritud, kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje.

Uude koju lähevad nad loovutuslepinguga ja tasu eest, et annetuste abil toimiv ühing saaks edaspidigi hädas loomi aidata.

Huvilistel, kes soovivad nurrumootoritele kodu pakkuda, tuleb ühendust võtta telefonil 5841 6002 või kirjutada e-posti aadressil kiisupoisid@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles