DEBÜÜT ⟩ Vanamehe lapšelapš Priidik hakkas räppariks ja avaldas nubluga hiti

Spekter
Copy
nublu ja Lord Priid¥k – mulle meeldib (vanamees ka jaurab vahele)
nublu ja Lord Priid¥k – mulle meeldib (vanamees ka jaurab vahele) Foto: Apollo Film Productions

Alates tänasest saab «Vanamehe filmi» vaadata Telia, Elisa ja netikino.ee videolaenutustes. Sel puhul ilmus ka uhiuus räpilugu koos muusikavideoga, milles teeb debüüdi Vanamehe lapšelapš Priidik, esinejanimega Lord Priid¥k.

«Vanamehe film» kogus kinodes 86 608 vaatajat, mis teeb sellest läbi aegade edukaima Eesti täispika nukufilmi. Selle suursündmuse tähistamiseks võttis Vanamees veidi napsu ja laadis filmi lõputiitrite ajal kõlanud nublu uue laulu ja muusikavideo internetti. Vanaisa vahelesegamiste kiuste teeb loos debüüdi ka lapselaps Priidik.

Netikino.ee videolaenutuses olev filmiversioon on märkimisväärne selle poolest, et filmi on võimalik vaadata ülemaailmselt. Lisaks on filmi vaadates võimalik valida algupärase heliriba ja kommentaaridega heliribade vahel. Saadaval on nii Vanamehe, lapselaste kui ka režissööride Mikk Mägi ja Oskar Lehemaa kommentaarid.

Suurimate fännide jõulupalavikku aitavad leevendada filmi DVD ja ülimenukad meened: Eesti esimene mullipea ehk bobblehead minifiguur ning Vanamehe seltskonnamäng, mida jagub kauplustes veel ainult kiirematele.

«Vanamehe film» on põlvkondi ühendav, eepiline road movie, mis peaks pühkima tolmu iidselt rahvatarkuselt, et piim – see on suur vastutus.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles