Peatreener Tali: vastane oli hea, pidime rünnakul palju vaeva nägema

Postimees Sport
Copy

Saaremaa Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali tunnustas 3:1 eurosarja võidu järel Iisraeli klubi Kfar Saba Hapoeli kaitsemängu. Kogenud treeneri sõnul ei andnud Saaremaa pärast esimest geimi mängutasemes oluliselt järgi.

«Teine ja kolmas geim olid väga rasked. Närvilisust oli liiga palju ja meil oli tõsiseid raskusi punktide saamisega. Vastased mängisid kaitses ka läbi kohtumise väga hästi,» kiitis Saaremaa loots Iisraeli klubi. «Lasime väga palju nurkadest ära lüüa. Vasastel oli kaks head mees, kes võtsid palju mängu enda kanda. Meie jäime kohati blokis lohakaks ja sealt need punktid neile läksid.»

Saaremaa lootsi hinnangul ei kimbutanud tema meeskonda ebastabiilsus erinevates geimides.

«Sellest ei ole vaja võitu saada. Ka esimene geim oleks võinud olla teistmoodi. Me ei andnud pärast avageimi järgi. Vastane oli hea ja pidime rünnakul palju vaeva nägema. Meie rünnaku mitmekülgsus kadus kohati ära ja selle võrra oli oponendil lihtsam blokki mõlemale poole ette saada. Keeruline mäng, aga hea, et see nii läks,» tõdes 49-aastane Võrust pärit treener.

Saaremaa resultatiivseimaks kerkis eile austraallane Beau Graham 17 punktiga. Saaremaa peatreeneri sõnul võinuks temporündajale parima autasu anda küll.

«Võib-olla tõesti. Aga temporündajatel oligi täna võimalik veel rohkem võimalik rünnakule lülituda.  Bloki poolelt oli meil okei, aga nurkadest saame me veel juurde panna, nii et meie seis ei ole üldse halb.

Vastaste poolelt ei teinud kaas Eestisse mitte pääsenud Keenia diagonaalründaja Michael Chemos. «Me olime ka täna valmis selleks, et ta mängib. Võib-olla see meid natuke uinutas ka, et vastase koosseis polnud selline nagu pidanuks olema,» selgitas Tali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles