Täna: ⟩ «Spordiministeeriumis» arutletakse, kes võivad tulla aasta parimateks sportlasteks

Postimees Sport
Copy

Rahvas saab oma arvamust EOK aasta sportlaste valimisel avaldada kuni 20. detsembrini. Selle valguses arutasid «Spordiministeeriumis» erinevate kategooriate nominente Marko Kaljuveer, Karl Mihkel Eller ja Martten Kaldvee.

EOK poolt korraldataval aasta sportlaste valimisel selgitavad parimad kolm osapoolt - rahvas, alaliidud ja ajakirjanikud. Kas pikka aega kasutatud hääletusformaati oleks aeg muuta?

Marko Kaljuveeri hinnangul võiks reglementi muuta selliselt, et valida saaksid ainult spordiajakirjanikud. «Nad on asjas sees, nad tunnevad köögipoolt ka. Nad ei lähe väga emotsioonidesse ja võtavad asja ratsionaalselt. Mulle tundub, et võib olla on aeg anda võim täielikult spordiajakirjanike kätte - las nemad valivad. Soomes näiteks nii on ja paljudes riikides veel. Meil on demokraatia tälielik - rahvas, alaliidud ja spordiajakirjanikud. Mina teeksin teistpidi,» ütles Kaljuveer «Spordiministeeriumis».

Kuidas arutelu jätkus ning keda peab «Spordiministeerium» favoriitideks näed Kanal 12-st ja Postimehest esmaspäeval kell 20. Saatejuhid Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller, külas on Postimehe sporditoimetuse juht Martten Kaldvee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles