Tipphetked ⟩ Klavan ja Cagliari teenisid üleaja väravast raske viigi ning pikendasid enda uhket seeriat

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli kõrgliiga 15. vooru kohtumises tegi Ragnar Klavani koduklubi Cagliari võõrsil 2:2 viigi Sassuologa. Eestlase koduklubi ei ole kaotanud juba 14 kohtumist järjest ja jätkab endiselt Meistrite liiga kursil.

Väljakuperemehed asusid kohtumist juhtima juba 7. minutil, kui itaallane Domenico Berardi skoori avas. 36. minutil jäi Klavani koduklubi juba 0:2 kaotusseisu, täpne oli serblane Filip Djuricic. 

Teisel poolajal suutis Sardiinia saare meeskond aga taas raskest seisut välja ronida. 51. minutil lõi ühe tagasi brasiillane Joao Pedro, kellele see oli koduliigas juba kümnendaks tabamuseks. Üleminutitel kindlustas Cagliarile väärtusliku viigipunkti itaallane Daniele Ragatzu.

Cagliari jätkab Itaalia kõrgliigas 29 punktiga neljandal kohal. Klavani koduklubi ei ole pärast 1. septembri alla jäämist Milano Interile kaotanud mitte ühtegi kohtumist. Viimasest 13st liigamängust on Cagliaril ette näidata 8 võitu ja 5 viiki. Lisaks võidutseti nädala alguses Itaalia karikavõistlustel.

Itaalia kõrgliigat juhib Milano Inter 38 punktiga. Teisel kohal paikneval Juventusel on 35 punkti, kolmas on Rooma Lazio 33 silmaga. Cagliariga sama palju punkte (29) on kogunud ka AS Roma, kes väravatevahe tõttu viiendal tabelireal paikneb.

Meistrite liigasse pääsevad Itaalia kõrgliiga neli paremat meeskonda

Kogu mäng järelvaadatavana:

Enne mängu: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles