Tipphetked: Torino Juventus sai Rooma gladiaatoritelt hooaja esimese kaotuse

Postimees Sport
Copy

Täna kohtusid Itaalia jalgpalli kõrgliigas Lazio ning Torino Juventus. Rooma olümpiastaadionil peetud lahing lõppes peremeeste 3:1 võiduga.

Täismaja ees peetud matš kuulus suuremas osas Rooma Laziole, kes muutis võimsa tulejõuga Juventuse päeva suhteliselt raskeks. Siiski avas esimesena skoori Torino linna gigant, kui vanameister Cristiano Ronaldo sahistas 25. minutil Thomas Strakosha seljatagust. Vastaste juhttabamus mõjus roomlastele justkui punane rätik härjale ning ründefaasis keerati vinti juurde, mis tasus ennast esimese poolaja lõpus Luiz Felipe tabamuse näol ära. 1:1 viigiseisult mindi ka pausile.

Teises vaatuses jätkasid Lazio mehed kolme võidupunkti noolimist. 74. minutil tõi Sergej Milinkovic-Savic spordiareeni tulikirjale 2:1 ja lõppseisu vormistas Felipe Gaicedo. Kusjuures 79. minutil oli Ciro Immobilel ka penalti kasutada, kuid Poola koondise esikinnas Wojciech Szczesny suutis teha kaks supertõrjet ning meeskonna esialgu halvimast päästa.

Enne mängu:

Nii Lazio kui ka Juventus on Itaalia kõrgliigas tabelitippu kuuluvad võistkonnad. Hetkel on Juventus kõrgliigas teine 36 punktiga, Lazio asub kolmandal kohal 30 punktiga. Liigat juhib Inter 38 punktiga. 

Mõneti üllatuslikult pole Juventus sel hooajal suutnud vaatamata ülimalt tugevale koosseisule liigat üksinda juhtima minna, kuid samas on selle taga ka Interi suurepärane hooaja algus. Juventus on sel hooajal punkte loovutanud vaid kolmel korral - viigistatud on Fiorentina, Lecce ning viimases voorus 2:2 Sassuologa. 

Lazio hooaeg kõrgliigas on samuti täiesti korralik, kaotuseid on kirjas kaks - septembris kaotati nii Interile kui ka mõneti üllatuslikult Spalile. Kolme viigi kõrvale on saadud aga üheksa võitu ja nii ollakse liigas kolmandal kohal. 

Kogu mäng järelvaadatavana:



Vaata reklaamklippi eesootavast mängust: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles