Erisaated ja palju nalja: Kanal 2 avalikustas esimesena oma aastalõpukava

Copy
"100 erilist eestlast" jõulueri
"100 erilist eestlast" jõulueri Foto: Kanal 2

Nii mõneski mõttes on just detsember üks aasta erilisemaid telekuid. See on aeg, mil tehakse kokkuvõtteid, koostatakse edetabeleid ja meenutatakse, mida kõike on viimase 12 kuu jooksul korda saadetud. Nii jõuab ka Kanal 2 ekraanile hulk põnevaid erisaateid, mis avavad Eesti elu selle täies kirevuses.

POSTIMEHE 100 NÄGU 2019: VÕITJAD JA KAOTAJAD – pühapäeval, 08.12 kell 20.05

Kes mõjutasid elu Eestis ja kogu maailmas 2019. aastal kõige rohkem? Kes olid möödunud aasta võitjad ja kaotajad? Kanal 2 erisaade toob koostöös Postimehe ajakirjanikega vaatajani persoonid, kes ei jäta külmaks mitte kedagi.

Olgu need Mart ja Martin Helme, kes tõid EKRE võidukalt valitsusse, või Mati Alaver, kes kaotas sel aastal kogu oma hiilguse - neid mäletatakse ja kommenteeritakse. Kui aga poliitik jääb vahele valetamisega, siis suurt tulevikku tal pole, mida kinnitas kevadine Rainer Vakra plagiaadiskandaal ja äsjane Kert Kingo luiskamine oma nõuniku palkamise kohta.

Õnneks jagus mõrude pillide kõrval ka ohtralt rõõmsaid elamusi, mida teiste seas pakkusid Ott Tänak ja Martin Järveoja ning loomulikult ka Kelly Sildaru. Ja kes suudaks unustada filmimees Christopher Nolanit, kelle meeskonna igat sammu jälgisid Eesti meedia objektiivid!

Meeleoluka erisaate autor on ajakirjanik Imre Kaas. 

«Postimehe 100 nägu 2019: võitjad ja kaotajad»
«Postimehe 100 nägu 2019: võitjad ja kaotajad» Foto: Kanal 2

KODUTUNDE HEATEGEVUSLIK KONTSERTSAADE – neljapäeval, 19.12 kell 20.00

Sel sügisel juba 18. hooaega alustanud «Kodutunne» toob vahetult enne pühi Kanal 2 ekraanile heategevusliku jõulusaate, mis võtab kokku tehtud töö ja vaatab lootusrikkalt tulevikku.

Liigutavas erisaates külastab «Kodutunne» saatest läbi käinud inimesi ja näitab, mida on heade inimeste toel aasta jooksul korda saadetud. Töö pole sellega aga lõppenud ja nii jõuavad ekraanile lood ka neist peredest, kes ootavad ja vajavad «Kodutunde» abi algaval aastal.

Heategevuslik erisaade kutsub üles toetama neid, kel muud lootust enam pole - avatud on annetustelefonid, et «Kodutunne» jõuaks veelgi rohkemate Eesti peredeni.

Erisaates löövad kaasa paljud tuntud Eesti artistid, pakkudes meeleolukaid muusikalisi vahepalu. Musitseerivad Ivo Linna, Anne Veski, Birgit, Ott Lepland, Karl Madis, Sünne Valtri. 

«Kodutunde» jõulueri
«Kodutunde» jõulueri Foto: Kanal 2

100 ERILIST EESTLAST – teisipäeval, 23.12 kell 19.00

Hoogne koguperesaade «100 erilist eestlast» on tänaseks televaatajate meeli lahutanud juba kolm hooaega jutti. Ja lõppu ei näi tulevat, sest tegusad eestlased lihtsalt ei saa otsa - teed ühega loo ära ja juba helistab sulle uus! 

2019. aastale paneb aga punkti «100 erilise eestlase» jõulu erisaade, mis viib meid kokku kahe väga muheda maarjamaalasega.

Härdakstegeva küünlaleegi asemel pakub saatemeeskond televaatajale korralikku jõulukütet, kust ei puudu isegi lendavad kirved! 

«100 erilist eestlast» jõulueri
«100 erilist eestlast» jõulueri Foto: Kanal 2

ALO. BAMBERGIDE PULM – esmaspäeval, 23.12 kell 20.00

Näitlejad: Tõnis Niinemets, Priit Pius, Märt Pius, Priit Võigemast, Reimo Sagor, Linda Kolde, Uku Uusberg, Liis Lass, Rein Pakk, Peeter Volkonski, Külliki Saldre, Liis Lemsalu. Maiken Pius, Saara Pius.

Pühade ja aastalõpu puhul toob Kanal 2 televaatajate rõõmuks ekraanile müügimees Alo (Tõnis Niinemets) ja teiste automüügisalongi tegelaste lõbusa eriepisoodi. Tegevus toimub kuus kuud pärast viimati nähtud intsidenti, kus Alo ärkas pohmellis peaga keset täiesti tühja müügiesindust.

Škoda esinduses on pulmapäev. Ricky ja Martin Bamberg (Piusid) on olnud oma pruutidega koos juba aastaid, kuid nüüd on nad otsustanud abielluda. Pulmade korraldamise eest vastutab nende kolleeg Guido (Uusberg). Paraku meenub Guidole alles pulma päeval, et ta on lubanud midagi sellist korraldada, kogu raha on ta ka paraku juba ära kulutanud.

Algab paaniline pulmade korraldamine kõigi käepäraste vahenditega. Guido palub Alo (Niinemets). Alo soovib aidata nii palju, kui võimalik, kuid tal on endalgi probleeme, millega tegeleda.

Nimelt on Marta (Lass) nüüd juba pool aastat esinduses töötanud ning ajanud Kerdu (Kolde) ja Alo suhted pea peale. Salongis on justkui armukolmnurk, kuid Alo eelistab kahemõõtmelisi vorme.

MAAILMA NALJAKAIMAD REKLAAMID – JÕULUERI - neljapäeval, 26.12 kell 17.45

Välismaised humoorikad jõulureklaamid, mis on vürtsitatud Heelia Sillamaa kelmikate vahetekstidega.

ELMARI LAUL 2019 – teisipäeval, 31.12 kell 17.30

Raadio Elmariga koostöös valminud meeleolukas erisaade teeb traditsioonilise ülevaate läinud aasta Eesti hittidest.

Raadio Elmar kuulutab ka sel aastal Kanal 2 ekraanil välja oma aastalaulu. «Elmari laul 2019» valimisele pääsesid need lood, mis on olnud käesoleval aastal saate «Eesti Lugude Edetabel» esikolmikus kuus või rohkem nädalat. Kõiki neid laule armastavad Elmari kuulajad väga ning soovisaadetes küsitakse neid pidevalt.

Võitja selgitavad välja raadiokuulajad andes oma lemmikule(tele) vajalikke hääli. Hääletada saab 07.-21.12 Elmari kodulehel

Nominendid on:

1. Terminaator «Loomade farm»

2. Raud/Saller «Üks Mann pani mu jooki midagi»

3. Victor Crone «Storm»

4. Supernova «Sest on aeg»

5. The Tuberkuloited «Läänemere aknal»

6. Ivo Linna, Karl-Erik Taukar, Supernova «Loomulik Sarm»

7. Ott Lepland «Uued ootused»

8. Sobe «Looduse kroon»

9. nublu x gameboy tetris «Für Oksana»

10. Tanel Padar «Tartust Pariis» 

«Elmari laul 2019»
«Elmari laul 2019» Foto: Kanal 2

Erisaade UNUSTAMATU 2019 – teisipäeval, 31.12 kell 20.00

«Unustamatu 2019» jätkab Kanal 2 pikaaegset ja vaatajate seas menukat traditsiooni võtta lõppev aasta kokku informatiivses, ent samas ka meelelahutuslikus võtmes.

Suur erisaade annab kirju ülevaate lõppeva aasta unustamatutest hetkedest ja inimestest. «Unustamatu 2019» toob vaatajateni lõppeva aasta selle ilus ja valus nii meil kodusel Eestimaal kui ka piiride taga, tehes ringi peale teemadele, mis inimesi enim on puudutanud.

2019. aasta on auga ära teeninud viimaste aegade kõige skandaalsema aasta tiitli. Üks pöörane uudis ajas teist taga ning nuttu, naeru ja actionit sai söögi alla ja söögi peale.

Aastalõpu erisaade «Unustamatu 2019» võtab luubi alla kõik olulisemad Eestit ja ka välismaailma raputanud uudised alustades Ott Tänakust, Ekre triumfist ja Kaja Kallase põrumisest ning lõpetades Süüria sõja ja Erik Orgu kringliskandaaliga.

Nuttu ja hala me ei paku, küll aga saab nalja olema nabani. 

«Unustamatu 2019»
«Unustamatu 2019» Foto: Kanal 2

REPORTERI AASTAVAHETUS – teisipäeval, 31.12 kell 19.00

Ka sel aastal paneb aastale värvika punkti Kanal 2 uudistemagasin «Reporter», mis aasta viimasel õhtul teeb nii kärtsu kui mürtsu, kuid vaatab heatujuliselt ka mööduvale tagasi ja üllatab toredate külaliste, intervjuude ja meeleolukate hetkedega. 

«Reporteri aastavahetus»
«Reporteri aastavahetus» Foto: Kanal 2

SAATEVIGAD 2019 – teisipäeval, 31.12 kell 22.00

Tegijail juhtub nii mõndagi ning Kanal 2-s on tegijaid sel aastal olnud omajagu. Meeleolukas erisaade toob ekraanile teletegijate apsakad ja lõbusa assortii kaadriesistest ja -tagustest äpardustest lõppeval aastal.

Vana-aasta ÕHTU! – teisipäeval, 31.12 kell 21.00 ja 23.30

Aasta meelelahutajad Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool saatega «Õhtu!» panevad aastale lõpu meeleoluka erisaatega, mida väisab ohtralt toredaid külalisi ja kus korraldatakse nii mõndagi ootamatut, aga kindlasti ülilõbusat ja veidikene pöörast. Positiivne laeng aasta lõpuks, et minna vastu uuele aastale, on garanteeritud! 

«Vana-aasta ÕHTU!»
«Vana-aasta ÕHTU!» Foto: Kanal 2

MAAILMA SEKSIKAIMAD REKLAAMID – teisipäeval, 31.12 kell 22.30

Heelia Sillamaa vahendusel jõuavad teleekraanile maailma kõige nurjatumad ja kelmikamad reklaamid.

Erisaade MIDA TOOB AASTA 2020 – kolmapäeval, 1.jaanuaril

Aasta esimesel õhtul näeb Kanal 2-s iga-aastast ülipopulaarset erisaadet, kus uude 2020. aastasse piiluvad tähetargad ja ennustajad, poliitikud ja meelelahutajad.

Kes üllatab neist põnevaima ettekuulutusega? Uus aasta toob hulgaliselt uusi küsimusi: kuidas läheb eestlastel eurovisioonil? Kas koalitsioon püsib tugevalt koos või pudeneb laiali nagu pudrukuul? Kui palju medaleid meie mehed ja naised Tokyo olümpialt koju toovad? Mida toob uus aasta jäärale, sõnnile ja kõikidele teistele sodiaagimärkidele? 

Kohe saame teada, sest Kanal 2 jätkab kenakest uusaastatraditsiooni ja toob ekraanidele tulevikku kiikava saate «Mida toob aasta 2020?». Paneme kaarte ja kuulame ära kõikide arvamusliidrite ennustused, olgu nad siis soolapuhujad või oma peaga mõtlevad analüütikud. 

Teiste seas saavad sõna Kirsti Timmer, Anu Saagim, Igor Mang, Ott Tänak, Liis Lemsalu, Karl-Erik Taukar, Jesper Parve ja Edda Paukson. 

«Mida toob aasta 2020?»
«Mida toob aasta 2020?» Foto: Kanal 2

Loomulikult ei vea Kanal 2 oma vaatajaid alt ning näitab ka tänavustel pühadel kahte eestlaste lemmikmegamaratoni. Jõululaupäeva päeval saab kaasa elada Mr. Beani tegemistele ning esimesel jõulupühal naerutab vaatajaid läbi päeva aegumatu «Politseiakadeemia».

Kõikidele maagia ja seikluste armastajatele näitab Kanal 2 talvise koolivaheaja jooksul ära kõik võluripoiss Harry Potteri kaasahaaravad seiklusfilmid.

Detsembri ja pühade filmikavasse mahub ohtralt südamlikke ja lõbusaid perefilme, animafilme, aegumatut klassikat ning ka kodumaiseid pärleid, nagu näiteks «Johannes Pääsukese tõeline elu», «Lõbus perekond» ja «Svingerid»

Nauditavaid muusikaelamusi Kanal 2 ekraanil pakuvad pühade ajal Stig Rästa ja Lenna Kuurmaa kontserdid. 

TV3 ja ETV lubasid oma jõulu- ja aastalõpuprogrammi lähiajal avaldada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles