Selle nädala Arteris: NATOst, surmast ja Hiina iidsest võitluskunstist

Arter
Copy

Selle nädala Arterist saarte lugeda käänulist ja põnevat seikluslugu Volkswagen California seltsis, naba paljastavast meestemoest ning sellest, kuidas vale sihikindel korrutamine seda sugugi tõeks ei muuda.

Arteri kaanekangelanna on Eesti suursaadik NATOs Kyllike Sillaste-Elling. Kas NATO on sõjaline või kaitseorganisatsioon, kas eksisteerib feministlik välispoliitika ning mida õigupoolest sisaldab NATO püha graal ehk viies artikkel. Eesti diplomaat selgitab inimkeeli ära olulised maailma muutused, millel on väikese Eesti jaoks suur tähendus.

Mida surijad kõige rohkem kahetsevad? Surm on teema, mida kardetakse ja välditakse, kuid sellest peab rääkima. Kliiniline psühholoog Inno Narro jutustab paljudest isiklikest kohtumistest surijatega ja annab nõu, kuidas sellega toime tulla.

Mida teha, kui sind rünnatakse, olgu siis füüsiliselt või vaimselt? Kuidas vaenlase jõud tema enese vastu pöörata? Seda saladust tunneb Hiina salaühingu iidne võitluskunst Wing Tjun Kung Fu. Arter veendus, et toore jõuga tümitamisele on olemas palju targem ja tõhusam alternatiiv.

Esimene advent on ukse ees ja erilised õhtusöögid ootavad. Aasta koka tiitliga pärjatud Cätlyn Priks jagab juhatust, kuidas pardipraad glögi sees piparkoogimaitseliseks küpsetada.

Kõike seda ja palju muudki põnevat saad lugeda juba nädalalõpu Arterist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles