Mehed läksid naiste riidekapi kallale

Copy
Sellist fantaasiat tiivustavat läbipaistvust, naba paljastavat lõiget ja õhulisi karupükse ei julge enamik naisigi selga ajada, Tauri Västrik soovitab seda aga meestele. Uljas.
Sellist fantaasiat tiivustavat läbipaistvust, naba paljastavat lõiget ja õhulisi karupükse ei julge enamik naisigi selga ajada, Tauri Västrik soovitab seda aga meestele. Uljas. Foto: Erlend Štaub/TFW

Piirid on ületatud! Mehed võivad kanda litreid, õhulisi kudumeid ja kõike muud, mida peeti varem naiselikuks. Tjah... naistel on tõtt-öelda vabadus kiskuda kõike meeste riidekapist juba ammuilma. Nii et mitmeski vaates on tegu võrdsuse jaluleseadmisega moes.

Uued vabadused moes ei tähenda loomulikult seda, et kõik härrad tormaks nüüd ummisjalu uusi territooriumeid vallutama. Usutavasti leidub uljaid, kes tunneks end läbipaistvas kudumis ja litrisajus mugavalt, siiski vähe. Kuid muutunud on suhtumine. Mida tähendab maskuliinsus? Selle mõiste saab iga mees ise defineerida. Kellele formaalne ülikond, kellele pilkupüüdev ekstravagantsus, mõlemal on õigus ja keegi ei vaata viltu.

Loe edasi ja saa teada mida kõike mehed endale nüüd lubada võivad? Kes on Eesti kõige paremini riietuvad mehed, kes arematest suguvendadest pika puuga üle säravad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles