Video. Jalgpalliekspert: Klavan mängib tasemel, mis jääb teistest Eesti mängijatest valgusaastate kaugusele

Postimees Sport
Copy

Juba nädalapäevade pärast selgub aga Eesti aasta parim jalgpallur ning viiel aastal järjest on selle tiitli pälvinud just Ragnar Klavan. Kas 2019. aastal leidus talle Eesti jalgpallist võrdväärset vastast või teenib ta selle autasu juba seitsmendat korda?

Kanal 12 jalgpallikommentaator ja Itaalia jalgpalli asjatundja Eigo Kaljurand usub, et Klavani parimaks tunnistamises ei tohiks kahtlustki olla.

«See, mis tasemel mängib Klavan, kellega ta mängib, see on valgusaastate kaugusel ülejäänud Eesti mängijatest. Sellest peab ka aru saama, et Itaalia liiga on tippude tipp. Vaadates, kus mängivad teised Eesti koondise mängijad, siis see on ikka teine tase,» rääkis Kaljurand „Spordiministeeriumis“.

Kes võiksid aga olla Klavani kõrval teised kandidaadid Eesti aasta jalgpalluri tiitlile, mismoodi hinnata Cagliari suurepärast hooaja algust ning kas Juventus võidab käimasoleval hooajal 36. Itaalia meistritiitli, sellele otsivad täna kell 21.00 algavas „Spordiministeeriumis“ vastust saatejuhid Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller. Külaliseks on Kanal 12 jalgpallikommentaator Eigo Kaljurand.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles