Keith Pupart: liiga tase on väga korralik, kedagi alahinnata ei saa

Postimees Sport
Copy

Saaremaa Võrkpalliklubi alistas Credit24 meistriliigas 3:1 Tartu Bigbanki ning tõusis tabeliliidriks. Üle aastate taas Eestis mängiv Keith Pupart hindab liiga taset vägagi korralikuks.

«See tänane mäng oli kindlasti võistkonna võit, mina oma isiklikku panust ei hinda üle. Tundus, et alustasime tänast mängu uimaselt, pooleldi magasime platsi peal. Teisest geimist alates läks paremini, saime ohjad enda kätte ja nii ta läks,» lausus Pupart pärast kohtumist.

Ise Pupart enda vormiga veel päris rahul ei ole, kuid on õnnelik, et mänguaega jätkub: «Mul on isiklikult vormikõvera suhtes pikk tee minna, aga vorm läheb aina paremaks iga mänguga. Mina olen Saaremaal rahul ja ei kurda. Mulle on alati meeldinud rohkem mängida kui vahetuskastis olla.»

Ka Eesti-Läti ühisliiga taset hindab pikalt välismaal mänginud Pupart heaks: «Minu meest on väga korralik tase, kedagi alahinnata ei saa. Mulle meeldib siin. Meie eesmärgid on kõige kõrgemad, ainult esimesed kohad rahuldavad meid.»

Järgmisena kohtub Saaremaa koduväljakul Pärnuga. «Pärnu läheb hooaja edenedes paremaks, neil on nüüd mehed koos, aga nad pole kaua koos harjutada saanud,» arvas Pupart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles