Vaata otse! «Roaldi retked» lõpetab hooaja maaliliste Šveitsi mägede vahel

Naine
Copy

Täna kell 20:00 kohtub saatejuht Roald Johannson Kanal 2 saate «Roaldi retked» hooaja viimases osas isa ja tütrega, keda saatus ja eluolud on püüdnud mitmel korral lahutada, kuid elu vintsutustest hoolimata on nad jälle üheskoos.

Roald Johannson suundub maailma heaoluühiskonna südamesse ja uurib, kuidas kunstniku hingega keevitaja Sergei ja rasket sotsiaaltööd tegev Hanna Maarja oma elusaatust Kesk-Euroopas künnavad.

«Vanus on kõigest number, sest sa oled täpselt nii vana, kui ise otsustad». Need mõtteterad andsid inspiratsiooni ja julgust ühele kuuekümneaastasele Pärnu keevitajale, kes kolis alles sel kevadel paaripäevase etteteatamisega Šveitsi tööle. Seal ootas teda ees tütar Hanna Maarja, kes paar aastat tagasi sinna oma mehele järele kolis. 

Sergei ja Hanna Maarja on ehedad tõestused sellest, et veri on paksem kui vesi, ja sa võid teha suure elumuutuse ka siis, kui pensioniiga juba ees terendab. 

«Roaldi retked: maaliv keevitaja Šveitsis»
«Roaldi retked: maaliv keevitaja Šveitsis» Foto: Kanal 2

Hanna Maarja aitab elada täisväärtuslikku elu puudega inimestel. Tema isa Sergei on tööpäevadel keevitaja, kuid puhkepäeval haarab kätte pintsli ja paberi ning kukub maalima. Keevitaja Sergeil on kunstnikukäsi, mida ei anna häbeneda. «Keevitamine toob leiva lauale, hingelt olen aga kunstnik».

Hooaja viimane südantsoojendav reportaaž «Roaldi retked: maaliv keevitaja Šveitsis» on Kanal 2-s täna kell 20:00, kohe pärast «Reporterit». 

Aasta lõpus toob Roald Johannson televaatajateni meeleoluka erisaate, mis võtab kokku «Roaldi retked» esimese hooaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles