Üheksakesi lõpetanud Cagliari mängis Lecce vastu kaheväravalise edu maha

Postimees Sport
Copy

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio pidi pühapäeval Itaalia jalgpalli kõrgliiga 13. voorus võõrsil kohtuma Lecce meeskonnaga, kuid tugeva vihma tõttu jäi kohtumine pidamata. Esmaspäeval järgi peetud dramaatiline kohtumine lõppes 2:2 viigiga.

Ka esmaspäeval oli väljak küllaltki märg ning vihma sadas, kuid kohtumine sai siiski toimuda. Caglari asus kohtumist 30. minutil Joao Pedro penaltist 1:0 juhtima ning 67. minutil viis Radja Nainggolan meeskonna juba 2:0 ette. 

Kohtumise 81. minutil hakkas pihta tõeline tulevärk - Cagliari kaitsja Fabrizio Cacciatore tõrjus väravajoonelt käega palli ning sai punase kaardi. Lecce poolt lõi penalti sisse Gianluca Lapadula ja vähendas kaotusseisu 2:1 peale. 

Kohe värava järel lõi Cagliari väravavaht Robin Olsen palli minema, läks tõuklema just penaltist värava löönud Lapadulaga ning lõi teda rüseluse käigus näkku. Nii Olsen kui ka Lapadula said mõlemad punased kaardid, Cagliari pidi jätkama üheksakesi. 

Mängule lisati seitse lisaminutit ja esimesel lisaminutit ning esimesel lisaminutil viigistas Marco Calderoni seisu. Cagliari kannatas viimased minutid ära ning nii lepiti Leccega 2:2 viiki. Klavan tegi kaasa kõik 90 minutit. 

Itaalia kõrgliigas langes Cagliari hetkel neljandale kohale. AS Romal on kogutud sarnaselt Cagliarile 25 punkti, liigat juhib Juventus 35 punktiga. 

Enne mängu: 

Sardiinia saare meeskond Cagliari pole juba viimases kümnes mängus pidanud kaotusekibedust tundma. Keskkaitsja Klavani meeskond on võitnud viimased kolm mängu, mille järel on liigatabelis kerkitud lausa Meistrite liigasse viivale neljandale tabelireale. Eelmisel nädalal saadi koduväljakul seljavõit Fiorentina üle, kes alistati koguni tulemusega 5:2.

Eestlane Klavan on teinud viimases kolmes matšis kaasa kõik 90 minutit ning kuulub algkoosseisu ka täna.

Cagliaril on pärast tänast vooru võimalik tõusta liigatabelis kolmandaks, sest samade punktidega Rooma Laziol on veel mäng pidamata.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles