Video: endine miss ja ilmatüdruk Madli Vilsar rääkis, miks ta Londonisse kolis (3)

Elu24
Copy

Ambitsioonikas endine ilmatüdruk Madli Vilsar (28) rääkis «Reporteris» elust maailma pealinnas Londonis. 

Madli Vilsar jättis seljataha Reporteri ilmatüdruku karjääri ja kolis Londonisse, et panna end proovile rahvusvahelises Eesti idufirmas.  

Reporteri sõnul on Madli Tallinna ja Londoni vahel käinud juba üle aasta. Suurlinna elama kolis Vilsar märtsist. 

Vilsar rääkis Reporterile: «Ma lihtsalt tundsin, et ma sooviksin natuke rohkem karjäärile keskenduda ja just nimelt sellele, mida ma olen õppinud ülikoolis. Selline väga põnev võimalus avanes just Londonis ja ma mõtlesin miks mitte, mida mul kaotada on?»

Hektiline metropol London pakub Vilsarile pinget, kelle sõnul on suurlinn ühtpidi väsitav, aga teistpidi jälle inspireeriv. 

«Väsitav linn, aga samas annab palju energiat, tunned, et tahaks midagi rohkemat. See energia on siin selline kõigil inimestel, kõikidel on mingid ambitsioonid,» rääkis Vilsar Reporterile. 

Vilsari sõnul on tema silmaring Londonis avanenud, kuna linnas leidub palju avatuid, suhtlemisaldis ja põnevaid inimesi ning suhtlemisoskus on suurlinnas hinnas. «Eestis olin latatara, aga siin olen hall hiireke, sest ma ei räägi piisavalt.»

Ilmaneidu ei heiduta ka Brexitiga seotud poliitiline ebakindlus, sest naisele on väljastatud viie aasta pikkune elamisluba ja tema sõnul plaanib ta selle aja jooksul saavutada endale seatud eesmärgid.

Siiski ei välista Vilsar Eestisse naasmist, sest Eesti jääb tema sõnul talle siiski koduks. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles