LÕBUS KAADER: kamp tassis klientide silme all minema Argentiina restorani elupuud, mis nüüd ilutsevad Hiina söögikoha ees (2)

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy

Argentiina restoran Tallinnas tahab tagasi saada elupuud, mille kamp tundmatuid kaasa võttis ja läheduses asuva Hiina restorani juurde viis. 

Elu24-le saadeti video sellest, kuidas Tallinnas Lootsi tänaval leidis reede öösel aset kummaline vahejuhtum. Nimelt filmis üks Argentiina restoranis einestaja neljaliikmelist seltskonda, kes pimeduses elupuud tassivad.

Video saatnud tütarlapse kommentaarist saab aru, et seltskond oli juba teisel ringil.

Argentiina restoranist kinnitati Elu24-le, et tundmatud viisid tõepoolest nende Lootsi 8 restorani esist kaunistavad dekoratiivsed elupuud minema. «Seda pealt näinud restorani kliendi sõnul oli tegemist hiina päritolu seltskonnaga, keda ka videost näha on. Tänaseks oleme tuvastanud puude asukoha. Need on viidud lähedal asuva Hiina restorani ette,» kirjeldas restorani esindaja. 

Ta lisas, et nad tegelevad «ärandatud» dekoratiivpuude tagasisaamisega.

Restoran kutsus kohale ka politsei, kes tuvastas, et puud on tõesti naabruses asuva Hiina söögikoha ees. «Kuna konstaabli arvates oli see nn «naabrite uksemati varguse» juhtum, siis avaldust vastu ei võetud ja paluti iseseisvalt asi lahendada.»

Argentiina restoran pöördus probleemiga ka Lootsi 8 keskuse haldaja poole. «Loodame, et hiinlased saavad aru, et nii Eestis ei tehta ja toovad puud ise tagasi. Saame näha,» ütles restorani esindaja. 

Hiina restorani esindaja omakorda kinnitas Elu24-le, et neil oli keskuse haldajaga kokkulepe, et nad võivad tarvidusel elupuid kasutada. «Vajadusel võime puud juba täna õhtul tagastada,» lubas ta.

Hiina restoran saatis õhtul kella poole kuue ajal Elu24-le ka täpsustava kirja ja märkis, et dekoratiivpuud ei kuulu Argentiina restoranile, vaid need kuuluvad Lootsi 8 kinnisvarahaldusele.

«Enne, kui Beijing Restoran puud ümber tõstis, oli restoranil haldajalt selleks vastav luba saadud,» selgitati kirjas.

Samuti kirjutatakse, et restorani pihta esitatud süüdistused on naeruväärsed ja lugupidamatud ja et piltidelt on näha, et kogu tänavat kaunistavad samasugused puud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles