Järelvaadatav: Pärnu kaotas põnevusmängus TalTechile

Postimees Sport
Copy

Pärnu võrkpallimeeskond kaotas Credit24 meistriliigas viiegeimilises põnevusmängu TalTechile 2:3 (25:23, 23:25, 23:25, 25:17, 7:15).

TalTechi resultatiivseimad olid Valentin Kordas (20 punkti), Mihkel Nuut (16), Ragnar Kalde (13) ja Joonas Popman (12). Pärnu parimad punktitoojad olid Taavet Leppik (18), Ygor Duarte (15) ja Andrei Gvozdev (13).

Enne mängu:

Pärnu peatreener Avo Keel: «Sellele kohtumisele vaatan täiesti neutraalse pilguga, eks neil on vaja end rohkem tõestada – midagi peab kunagi tulema ka hakkama.»

TalTechi juhendaja Janis Sirelpuu pole enda sõnul nädala teiseks mänguks veel palju valmistuda jõudnud. «Aukartust meil pole, kui Taavet Leppikul ei lase väga palju lüüa, siis on nende vastu võimalus küll. Eks nad meie vastu tulevad muidugi selgelt enesekindlamalt kui ehk mõne tabeli tipus oleva tiimi vastu,» rääkis Sirelpuu.

Credit24 meistriliiga liider on 13 punktiga Saaremaa. Teist kohta hoiab 12 punkti kogunud Tartu Bigbank, kolmas on 11 punktiga Selver. Pärnu hoiab neljandat kohta (8 punkti) ja TalTech kaheksandat positsiooni (4 punkti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles