«Suunamudijate meistriklass»: võistlustulle saabus üllatuslik jokker!

Elu24
Copy

«Suunamudijate meistriklassi» teises pingelises episoodis tuli teha koostööd nii professionaalse fotograafiga kui võluda välja üks suurepärane promoklipp Solarise keskusele. Saate alguses selgus aga, et ühe osaleja jaoks oli tiimitöö liiga raske väljakutse ja ta otsustas võistlusest lahkuda. Et aga loodus tühja kohta ei salli, liitus saatega uus sisulooja, kes castingult napilt välja jäi.

Solarise keskuse soovil tuli postituses tabada nende imidžit ja sihtrühma. Taas jagunesid võistlejad tiimidesse ja iga tiim pidi oma videopostituses jutustama loo, millesse oleks hõlmatud üks kaubanduskeskuse Eesti disaini pood ja üks toidukoht. Tiimidele oli nõuga abiks «Vanamehe» filmist tuntud näitleja Kristjan Lüüs. Parima klipi tegi poiste meeskond, kuhu kuulusid Kristjan, Tanel ja Sten.

Viimane ülesanne enne väljahääletust oli Kehapoe soov kinnistada Instagrami kaudu oma kaubamärki ning ühtlasi anda teada, et neilt saab osta väga Instagrami-sõbralikku veekindlat meiki.

Selleks viidi võistlejad ujulasse, kus neil tuli kõigepealt teha endale meik ning siis mõelda välja toodetele promo. Meigikunstis tegi Sebastian isegi naistele ära! Naised omakorda olid pahased, sest nende meelest tegi Sebastian sohki, pahteldades uusi tooteid oma vana meigi peale.

Selles ülesandes oli võistlejate käsutuses professionaalne fotograaf Egert Kamenik, kes pidi suunamudijate ideedest profipildid välja võluma.

Aga kui arvate, et instamaailma staarihakatised olid selle võimaluse üle rõõmsad, siis eksite! Instainimene soovib kontrolli viimase kui nüansini enda kätte, tema soov on teha pilti ise telefoniga ja seda tuunida oma äranägemise järgi kas või tuhande filtriga. Kontrolli kaotus ajas paanikasse.

Üks võistleja, bravuurikas Aleksandria, aga nautis fotograafiteenust liiga palju ning ajas teised võistlejad oma eputamisega vihale.

Kehapoe esindajate lemmikuteks osutusid Vahur ja Arabella.

Kui esimeses saates ei pidanud ükski võistleja lahkuma, siis enam kohtunikud armu ei andnud ja pärast karmi hinnangut tuli lahkuda lausa kahel võistlejal: Madeleynil ja Stenil.

«Suunamudijate meistriklassi» kolmas episood on Kanal 2 eetris juba järgmisel reedel kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles