Tipphetked: Juventus kaotas punkte ning kinkis Interile võimaluse liidriks tõusta

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli meistriliigas teenis Lecce väärtusliku punkti, kui mängis kodus 1:1 viiki Juventusega.

Ilma Cristiano Ronaldota mänginud Juventuse viis 50. minutil penaltist juhtima Paulo Dybala. Kuus minutit hiljem viigistas Marco Mancosu seisu samuti penaltist.

Juventus on sel hooajal võitnud seitse ning viigistanud kaks mängu. Tabelis on Juventusel 23 punkti. Inter, kes kohtub täna Parmaga, jääb Torino esiklubist maha kahe punktiga. Lecce on kaheksa punktiga 16. kohal.

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Enne mängu:

Juventus juhib Serie A liigatabelit 22 punkti, olles ainus meeskond, kes pole tänavusel hooajal kaotusekibedust tundnud. Juventus on võitnud seitse kohtumist ja kaotanud ühe mängu. Lecce heitleb sel hooajal ilmselt liigasse püsimajäämise nimel, praegu edestatakse väljalangemistsooni ainult ühe punktiga.

Juventuse peatreener Maurizio Sarri otsustas, et 34-aastane Cristiano Ronaldo on saanud suure koormuse ja annab seepärast oma staarmängijale puhkust ehk portugallane mängus Leccega ei osale.

Juventus edukamad väravalööjad on just nimelt Ronaldo ja bosnialane Miralem Pjanic. Ronaldol on kirjas neli, Pjanicil kolm tabamust. Lecce eest on neli väravat löönud Marco Mancosu. Serie A väravalööjate edetabelit juhib üheksa (!) tabamusega Rooma Lazio täht Ciro Immobile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles