Järelvaadatav: Tallinna Selver pidi tunnistama RTU/Robežsardze paremust

Postimees Sport
Copy

Credit24 Meistriliiga raames kohtusid täna Tallinna Selver ja RTU/Robežsardze. Lätlaste meeskond alistas pealinna suurklubi kuivalt 3:0.

Tallinna Selveri mehed osutasid lätlastel küll tugevat vastupanu, kuid üheski geimis ei õnnestunud neil vastaseid üle mängida. Nii kaotati kõik kolm vaatust 23:25, 22:25 ja 21:25.

RTU/Robežsardze meestest kerkisid kuldsete kätega esile Vitalijs Cinne ning Aleksandrs Avdejevs, kes skoorisid vastavalt 15 ja 17 punkti.

Hea hoo pealt mängule vastu tulnud Selveri atleetide resultatiivseim oli Oliver Orav, kelle nimele kanti 11 punkti. Matej Šmidl ja Karli Allik abistasid enda koduklubi kümne ning üheksa silmaga.

Enne mängu:

Selver on tänavust hooaega alustanud heade tulemustega - avamängus alistati Jēkabpils 3:2, seejärel võideti Limbažit 3:1, kolmandas kohtumises tunnistati võõrsil Saaremaa nappi 3:2 paremust. Nii ollakse liigatabelis kuue punktiga kolmandal kohal. 

Samas on RTU hooaja algus olnud pigem keeruline. Kolme peetud kohtumise jooksul pole kirja saadud veel ainsatki võitu. Jelgavale kaotati 1:3, TalTechile 2:3 ning viimases kohtumises jäädi Tartu Bigbankile alla 0:3. Nii ollakse tabelis ühe punktiga üheksa meeskonna konkurentsis kaheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles