Järelvaadatav: Pärnu Võrkpalliklubi alistas Meistriliigas lätlaste Jelgava

Postimees Sport
Copy

Credit24 Meistriliiga raames kohtusid omavahel Pärnu võrkpalliklubi ja VK Biolars/Jelgava. Eesti volleklubi võitis matši tulemusega 3:1.

Läti meeskond suutis Eesti ametivennad esimeses geimis 25:21 murda, kuid edaspidises plaanis toimus kõik Pärnu vollemeeste taktikepi all. Ülejäänud kolm geimi võideti tulemustega 24:14, 25:18 ja 25:22.

Pärnu poolelt kerkis tänase päeva parimaks Taavet Leppik, kes põmmutas 26 punkti. Talle järgnes 13 silmaga lätlane Kristaps Platacs.

Kaotajate resultatiivseim mängija oli 13 punktiga Aleksandrs Kudrjašovs. 10 punktiga abistasid Jelgavat Aigars Sniedzans ning Ruslans Sorokins.

Enne Mängu:

Pärnu jaoks ei ole hooaeg alanud liiga lihtsalt - kolmest peetud kohtumisest on saadud kirja üks võit ja nii ollakse tabelis nelja punktiga seitsmendal kohal. Pärnu kaotas viimati 0:3 Saaremaale, 2:3 kaotus võeti vastu ka Läti klubilt SK Jekabpils Luši. Hooaja ainuke võit saadi liigatabelis viimasel kohal oleva Limbaži vastu skooriga 3:1. 


Jelgava on teinud hooajale täiesti korraliku alguse. Kolmest mängust on saadud kaks võitu ja viie punktiga ollakse tabelis viiendal kohal. Võidud on saadud Taltechi ja Robežsardze üle, kaotust võeti vastu Tartu Bigbankilt. 

Kas Pärnu suudab Jelgava alistada ja tõusta nelja parema hulka? Vaata kohtumist täna algusega kell 17.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles