ELU24 SOOMES Hollywoodi staar George Clooney: kõige enam õpin ebaõnnestumistest

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy

Helsingis Nordic Business Forumil esinenud Hollywoodi näitleja George Clooney (58) tõdes, et kõige enam õpetavad teda ebaõnnestumised. 

Kaasahaarava esinemise ajal avaldas ikooniline näitleja George Clooney, et kuigi talle meeldiks teha kõike õigesti, on teda kõige enam õpetanud ebaõnnestumised. «Eksimuse järel on kaks valikut - kas edasi minna või või loobuda ja mina olen edasi läinud ning saanud sellest rohkem kasu, kui oma kõige suurematest võitudest,» rääkis hurmurnäitleja. 

Muuhulgas käsitleti veel Clooney filmikarjääri ja isaks saamist. «Ma lubasin, et ei abiellu enam. Ammugi ei plaaninud ma isaks saada, aga tema - Amal muutis kõik,» ülistas Clooney oma abikaasat.

Paar abiellus aastal 2014 ja neil on 2-aastased kaksikud. 

Clooney, kes on tuntud vigurvänt, rääkis publikut naerutades, milliseid vigureid talle meeldib kolleegidele ja lähedastele korraldada.

«Eile näiteks, kui mu 2-aastane poeg toas ringi paterdas, määrisin ta kintsule ta lemmikut: Nutella šokolaadi. Laps asus kohe limpsima, mis mu kõrval seisnud ema endast välja viis, sest tema pidas seda muidugi kakaks,» kirjeldas Clooney naerdes. 

Küsimusele, mida Clooney maailmas muudaks, vastas ta, et teeb parajasti kaheksaosalist sarja Watergate’i skandaalist, milles näeb palju ühtelangevat praeguse ajaga.

Näitleja tuletas meelde, et Watergate’i skandaali ajal sattusid president Richard Nixoni heaks töötanud inimesed vanglasse. «Ja need olid targad inimesed!» ütles Clooney publikut naerutades ja president Donald Trumpile viidates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles