VIDEO Kohtla-Järve jäähallis saab pärast külmutusseadmete väljavahetamist taas uisutada

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Pärast külmutusseadme väljavahetamist saab Kohtla-Järve jäähallis taas hokit mängida ja uisutada.
Pärast külmutusseadme väljavahetamist saab Kohtla-Järve jäähallis taas hokit mängida ja uisutada. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Kohtla-Järve jäähall alustas uut hooaega tavapärasest hiljem, kuna ootamatult tuli välja vahetada paarkümmend aastat vanad külmutusseadmed.

Uue külmutusseadmete soetamine ja paigaldamine läks maksma 264 000 eurot. Linnapea Ljudmila Jantšenko ütles neljapäeval toimunud uue hooaja avamisel, et esialgu plaanis linnavalitsus vahetada külmutusseadmed välja 2021. aastal, mil on kavas jäähalli suurem remont, kuid sundolukorras tuli see töö ära teha varem. "Kui kevadel sulatati jää ära, siis avatastati, et külmutusseadmeid ei saa enam kasutada," sõnas ta. 

Ta ütles, et seadmete väljavahetamiseks jäi väga vähe aega ja tekkis palju probleeme. "Tekkis kahtlus, et me ei jõuagi uueks hooajaks seda ära teha, aga Jumal tänatud, et kõik hästi läks," sõnas ta.

Neljapäeval toimunud hooaja avatseremoonial esinesid Kohtla-Järve iluisutajad ja minimatši pidasid kohalike klubide Everest ja Viru Sputnik hokipoisid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles