PM Walesis. MM-sarja liider Tänak: nüüd tuleb tark olla

Karl Mihkel Eller, Llandudno
Copy

Ott Tänak ja Martin Järveoja võtsid sel nädalavahetusel toimunud Walesi MM-rallilt hooaja kuuenda võidu ja kindlustasid oma edu MM-sarja üldtabelis. 

«Põnev ralli oli, konkurents oli tihe, algusest lõpuni pidime endast maksimumi andma. Esimene katse kus me 8-9 sekundit ära andsime oli halb, sekundid  tulid keeruliselt tagasi ja raske oli seda seisu oma kasuks keerata,» rääkis Tänak.

Tänak kinnitas, et punktikatsel tuli minna kiiresti sõitma: «Hetkel on iga punkt oluline, punktikatsel tuli maksimum võtta. Punktitabelit ma vaadanud ei ole.» 

«Eks meil neid erinevaid tehnilisi probleeme oli omajagu, aga midagi teha ei ole. Üleüldine olukord on nii palju olulisem, tuli vaatamata tagasilöökidele tulemus ära teha,» rääkis Tänak erinevatest probleemidest. 

Tänaku jaoks ei oma tähtsust, kas tiitel suudetakse võita juba Hispaanias või tuleb selle nimel ka Austraalias võidu kihutada: «Lõpuks ei ole vahet, eesmärk on tiitel. Iga võistlus mida ma alustan üritan enda poolt parima anda. Kui on võimalik võidu peale sõita, siis me sõidame. Ise tuleb endast maksimum anda. Nüüd tuleb natuke tark olla, kui me ei ole konkurentidest kiiremad, ei ole mõtet autot katuse peale panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles