VAATA OTSE! «Kodutunne» tõttab appi traagilise saatusega naisele, kes kasvatab üksi 5-aastast tütart

Kodu.postimees.ee
Copy

Täna kell 20.00 toob Kanal 2-e heategevuslik saade «Kodutunne» ekraanile kolme õe mõtlemapaneva loo. «Ilmselt olime me söömata ja joomata, kui meid ema juurest ära võeti». Appi minnakse raske elusaatusega õdedest nooremale.

Jelena on ühe väga keerulise ja traagilise saatusega naine, kes kasvatab üksi oma 5-aastast tütart. Kõik tema õed on kasvanud erinevates lastekodudes ja üksteise leidmine on olnud üks suur ime. «Kui me oleks sellise ema juures kasvanud, nagu meil oli, kujuta ette! Poleks haridust ega midagi,» on õed ise tänulikud, et said just lastekodus kasvada. 

"Kodutunne" 7.episood
"Kodutunne" 7.episood Foto: Kanal 2

«Sa ei oskagi teist elu tahta, kui lastekodus kasvad,» meenutab teine õde.

Jelena on õdedest ainuke, kes ei kasvanud lastekodus. Tema kasvatas üles vanem õde, keda ta ka siiani pigem enda emaks peab. Kuid kõik see on jätnud Jelena ellu oma jälje. Ta püüab hakkama saada, käib tööl, on abivalmis ja hea ema oma tütrele.

Naise kodu on puhas, hoolimata sellest, et korteris pole vett, tualetti, kanalisatsiooni ega pesemisvõimalusi ja elektrijuhtmed on eluohtlikud. Just selles osas otsustab «Kodutunne» elurägastikust läbi käinud naisele abikäe ulatada.

Heategevuslik «Kodutunne» on Kanal 2-s täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles