Vaata otse! «Roaldi retked: Peruu alpakamogul»

Naine
Copy

Täna kell 20.00 põrutab Roald Johannson Kanal 2-e saates «Roaldi retked» Lõuna-Ameerikasse külla Eesti mehele ja uurib, kuidas ühest Eesti kutist sai teisel pool maakera edukas alpakanahkade vabrikant.

Kristjan Sillaots on mees, kes hüppas kuusteist aastat tagasi täiesti tundmatus kohas pea ees vette ja seilab nüüd pärast aastatepikkust ränka tööd elumere pärituules.

Roald Johannson suundub Peruusse, kus kohtub Harjumaalt pärit Kristjaniga, kes aastaid tagasi ostis üheotsapileti täielikku tundmatusse. Ta saabus teisele poole maakera käed taskus, et otsida oma õnne ja tutvuda kõikide võimalustega, mis elul talle pakkuda on. Mida ta sealt õigupoolest leidis ja kas õnn peitubki kaugel kodust? 

"Roaldi retked: Peruu alpakamogul"
"Roaldi retked: Peruu alpakamogul" Foto: Kanal 2

«Ma tulin ikkagi seiklema ja keelt õppima, aga seiklus läks natuke pikaks,» muigab Kristjan ise. «Idee oli ettevõtlusega tegeleda ja mingisugune asi luua, mis kunagi oleks maailmakuulus,» meenutab Kristjan oma unistust. 

Tänaseks on Kristjanist saanud edukas alpakavabrikant, kelle alpakavilla äri puhul kohtub Peruu käsitöö Eesti disainiga. 

"Roaldi retked: Peruu alpakamogul"
"Roaldi retked: Peruu alpakamogul" Foto: Kanal 2

Meeleolukas reportaaž «Roaldi retked: Peruu alpakamogul» on Kanal 2-s täna kell 20:00, kohe pärast «Reporterit». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles