Täna «Spordiministeeriumis»: mis on vahet Kayrisel ja Štelmahersil?

Postimees Sport
Copy

«Spordiministeeriumi» saatejuhi Marko Kaljuveeri arvates on Kalev/Cramo uus peatreener Roberts Štelmahers jätnud väga emotsinaalse mehe mulje, kes on selline motivaatori tüüpi, nagu Andres Sõbergi.

Kaljuveer palus Cramo abitreenerril Indrek Reinbokil võrrelda klubi eelmist peatreenerit, leedulast Donaldas Kairyst ja nüüdset lootsi, lätlast Roberts Štelmahersit.

«Seda võrdlemise küsimust ma sinu käest kartsin, Marko. Ma kohe kartsin, millal selle küsimusega välja tullakse,» viskas Reinbok nalja, kuid vastas tõsisemalt. «Kairys ja Štelmahers on iseloomult erinevad inimesed ja võtted, kuidas tulemuseni jõutakse on samuti erinevad. Ei saa öelda, mis on õige tee. Tüpaažilt on nad erinevad inimesed jah.»

Kas esimese mängu põhjal joonistus välja ka Stelmahersi käekiri? «Eilse mängu põhjal on üldsusel käekirjade erinevusel üldsusel raske vahet teha. Me mängisime pühapäeval väga lühikese pingiga. Kuna oli palju vigastusi olid mängijad omadelt positsioonidelt väljas. See taktika, mis oli Himki vastu kokku pandud oli välja mõeldud selleks, et sel momendil toime tulla.»

Mida arvab Reinbok Cramo komplekteeritusest ja kes võiksid klubiga veel liituda saad teada tänasest «Spordiministeeriumi» saatest, mis on Kanal 12-ne ja Postimehe eetris kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles