Abitreener Vassiljev: Montenegro mäng oli löök allapoole vööd, läksime üleolevalt peale

Postimees Sport
Copy

Eesti võrkpallikoondise abitreener Rainer Vassiljev tunnistas Ukrainalt saadud kaotuse järel, et õiget voolavust rahvuskoondise mängus EM-finaalturniiril ei tekkinudki. Abitreeneri sõnul hakkas emotsionaalne pinge meeskonda turniiril sööma.

«Ilmselgelt olid meil kõigil oluliselt suuremad eesmärgid. Fakt on see, et me ei suutnud neid täita ja see on valus. Alati jäävad küsimused, et mida oleks saanud paremini teha. »

Vassiljevi sõnul hakkasid geimilõppude kaotused meeskonda kummitama.

«Teine mäng Montenegroga oli esimene korralik löök alla poole vööd. Selles mängus oli probleeme ka suhtumisega, läksime natuke üleolevalt peale. Tšehhi mängust alates võitlesid mehed kõvasti, aga õiget voolavust ei tekkinud. Mida geim edasi läks, seda rohkem see emotsionaalselt meid sööma hakkas. Seda ei olnud lihtne taluda.» 

Täna ei suutnud Eesti Ukrainale mingit vastupanu osutada. Eesti kaoats ülikindlalt 0:3 (17:25, 15:25, 14:25).

«Tänaseks mänguks olid kõik emotsionaalselt tühjad. Kui edasipääsulootused olid kadunud, polnud täna lihtne tulla mängima.  Meile on oluline ,et Eesti koondis oleks kahe aasta pärast kodusel turniiril oluliselt parem kui täna,» vaatas Vassiljev tulevikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles