Vaata otse! «Roaldi retked»: Hollywoodi unistus

Naine
Copy

«Roaldi retked» on Kanal 2 uus globaalne reportaažide sari, milles segunevad saatejuhi parimad omadused suhelda inimestega ausalt, otsekoheselt ja südamlikult, ent seekord lisavad vürtsi ja hoogu kirjud kultuurid, uued rahvad ning põnev tundmatus. 

Saatejuht Roald Johannson kohtub oma autorisaates «Roaldi retked» kolme eestlasega, kes visalt, aga kindlalt, jahivad oma Sinilindu maailma filmitööstuse mekas. Johann Urb on seni kõige kaugemale jõudnud eestlasest näitleja Hollywoodis. Produktsiooni assistent Annamaria Sky töötab mainekas telestuudios CBS. Kristel Elling teeb suuri jõupingutusi, et murda näitlejana läbi kõige suurematele ekraanidele.

Los Angeles on tuntud kui unistuste täitumise, aga ka kui unistuste purunemise linn. Maailma meelelahutuskeskuses kohtub Roald Kristel Ellinguga, kes võttis endale kuus aastat tagasi suure sihi saada ülemaailmseks kuulsuseks. Kui kaugele on üks Tartu tüdruk oma unistusega jõudnud?

«Mu kallis ema võttis minu joaks laenu, et ma saaks siia kolida. Et ma saaks esimesed kolm kuud korteri üüri makstud ja auto ostetud, sest siin ilma autota ei saa,» meenutab Kristel tänulikult oma Hollywoodi algusaegu. 

"Roaldi retked: Hollywoodi unistus"
"Roaldi retked: Hollywoodi unistus" Foto: Kanal 2

Kohalikus boheemlaste linnaosas kohtub Roald Johann Urbiga, kes on kõige tuntum eestlasest näitleja Hollywoodis. «Minu jaoks on see igal juhul müsteerium, kuidas Hollywoodis läbi lüüa,» ütleb Urb. Täna tegeleb Urb näitlemise kõrvalt ka musta auku langenud inimeste aitamisega. 

"Roaldi retked: Hollywoodi unistus"
"Roaldi retked: Hollywoodi unistus" Foto: Kanal 2

CBS telekanali linnakus tutvustab Annamaria Sky Hollywoodi teleseriaalide tootmise maagiat ja telgitaguseid. «Üldjuhul on mul olnud äärmiselt meeldiv kogemus kõikide kuulsustega, kuid on ka üksikuid neid, kes nii öelda staaritsevad,» ütleb Sky. 

"Roaldi retked: Hollywoodi unistus"
"Roaldi retked: Hollywoodi unistus" Foto: Kanal 2

Meeleolukas reportaaž «Roaldi retked: Hollywoodi unistus» on Kanal 2-s täna kell 20:00, kohe pärast «Reporterit». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles