Video. Ardo Kreek: logises igal pool, teine geim oli täna murdepunkt

Postimees Sport
Copy

Eesti võrkpallimeeskond sai täna EMil 0:3 üllatuskaotuse Montenegrolt ja on sattunud alagrupiturniiril keerulisse olukorda. Järgmistest mängudest tuleb kindlasti kolm võitu noppida. 

Eesti läks mängule selge eesmärgiga kolm punkti tabelisse kirjutada, kuid reaalsus on see, et jätkame nulli peal. «Rahule ei saa jääda selle mängupildiga. Meil logises igal pool, ei saanud alguses serviga minema. Kui saime selle tööle, siis oli näha, et mingi hetk läks mänguks. Saime mingi hetk ka natuke blokipunkte, kuid kadus ka see ja lõpuks jäime rünnakul ka hätta,» võttis mängu kokku temporündaja Ardo Kreek.

Eesti koondis tegi kõik, et vastaste hoogu pidurdada, kuid kuumaverelised montenegrolased olid juba hoo sisse saanud. «Esimene geim läks nii nagu läks, aga teises geimis tulime ilusti järgi. See oli selle mängu murdepunkt,» analüüsis Kreek. «Oleks me selle kuidagi suutnud enda kasuks kallutada, sest olime ju ees seal lõpus, aga sinna see mäng täna jäi. Ei suutnud otsustavatel hetkedel palle maha lüüa ja nemad tegid serviga liiga. Kahju!»

Eesti kasutas kõike variante. Tehti vahetusi väga paljutes liinides, kuid suuremat muutust mängu tuua ei suudetud. «Eile oli tegelikult mäng ilus Poola vastu ja mängupilt oli hoopis teistsugune. Täna oleks nagu natuke teised mehed platsil olnud,» lõpetas Kreek. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles