PM Türgis. Ott Tänak: tänane päev oli loterii ja meil ei olnud hea pilet (2)

Siim Kaasik, Marmaris
Copy

Ott Tänak ja Martin Järveoja lõpetasid rehvipurunemise tõttu Türgi ralli reedese võistluspäeva alles kaheksandal kohal.

«Täpselt ei oska öelda, kus rehv puruks läks, ma otseselt ei jälginud seda. Mingi hetk vajus tühjaks ja tuli velje pealt maha. Siis oli keerulisem lõpuni soperdada, muud erilist ei olnudki,» rääkis Tänak saatuslikust rehvipurunemisest.

«Vihm ei muutnud väga midagi. Teine ring oli kindlasti keerulisem, olud olid raskemad ja teed kah raskemad. Kõik need olud kokku olid piisavalt keerulised,» rääkis Tänak katsetel valitsenud oludest.

Homsel päeval tuleb Tänakul startida kolmandana ning eestlane kinnitas, et Meeke teda mööda laskma ei hakka: «Meeskond selles osas mind ei aita, peame ise hakkama saama.»

«Me peame jätkama samamoodi, kuidas oleme siiani sõitnud. Üleüldiselt sõitsime okeilt, auto töötas, enesetunne oli okei. Minuti kaotasime, aga mis seal ikka. Pikk maa on minna, tuleb keskenduda sellele, mis meid ees ootab,» lausus Tänak.

«Oli nii nõudlik päev, nagu me arvasime. Tänane oli loterii ja meil ei olnud hea pilet. Võrreldes eelmise aastaga ei olnudki olud väga palju raskemad, aga sama keeruline oli ikka,» lausus Tänak WRC otsepildi vahendusel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles