«Mis?Moodi» viib vaatajad täna tippjuuksurile külla

Naine
Copy

Täna on moesaade «Mis?Moodi» külas Eesti tippjuuksuril Helen Heinroosil. Nii välimuselt kui ka tegudelt värviline Helen on üks nendest tegijatest, kelle puhul kehtib sajaprotsendiliselt ütlus visadus viib sihile.

Peale Eesti on Helen elanud ka Los Angeleses ja Londonis, kus ta töötas tippjuuksurite juhendamisel parimates salongides. Tagasi kodumaal on Heleni nimi väga tihti erinevate artistide, fotoshuutide jms taustajõudude nimistus. Noore naise aktiivne ja sihikindel tegutsemine on viinud ta kodumaa pinnalt rahvusvahelisele areenile. Helen on erinevatel juuksurite võistlusteel võitnud kokku 17 karikat.

Helen osaleb ka see aasta ülemaailmsel juuksevõistlusel GOLDWELL COLORZOOM. Käimas on hääletus publiku lemmiku auhinnale ja ainult sinu toetusega nad selle ka pälvivad. Aita meil tervele maailmale näidata, kui head juuksurid meil siin Eestis ikka on! Hääletada saab veel paar päeva.

Hääletada saab www.stylists-favorite.com lehel.

Saates näitavad Helen ja tema muusa laulja Lepatriinu võistlustööd ja selleks ettevalmistust, kuid kasulikke näpunäiteid saavad ka kõik vähe tagasihoidlikuma juuksestiiliga inimesed.

Mis?Moodi täna Kanal 11-s kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles