Video. Mäkinen Tänaku jätkmisest Toyotas: kui midagi teisiti läheb, leiame mõne uue lahenduse

Postimees Sport
Copy

Toyota rallitäht Ott Tänak jahib esimest maailmameistritiitlit, kuid mehe tulevik pakub juba praegu üsna palju kõneainet. Tänak on varasemalt kahel korral M-Sporti meeskonda kuulunud ning tema kunagine ülemus andis mõista, et tahaks teda tagasi.

M-Sporti boss Malcolm Wilson tunnistas, et annab endast parima, et Tänakut taas M-Sportiga liituma meelitada. 

Wilson:«Ma ei saa veel midagi kinnitada, kuid läbirääkimised käivad. Meid saatis Sebiga koos edu ja kui Ott ja Elfyn meiega olid, tegime fantastilise hooaja ning minu eesmärgiks on M-Sporti rahvale edu tagada.»

Wilson teeb seega kõik, et Tänakut võimalikult ruttu tagasi meelitada, kuid Toyota ninamehele Tommi Mäkinenile ei paista jutud meeskonna tipp-piloodi kaotusest eriti muret valmistavat.

Mäkinen: «Ma ei muretse. Usun, et ta jääb meiega. Aga kui midagi teisiti läheb, leiame mõne uue lahenduse.»

See uus lahendus võib olla kõrgelt hinnatud noor soomlane Kalle Rovanperä, kes on hetkel kõigest 18-aastane, kuid eeldatakse, et ta mängib Toyota 2020. aasta plaanides suurt rolli.

«Loomulikult jälgime me Kalle tegemisi suure huviga. Ta paistab olevat üks säravamaid noori talente. Näiteks R5 klassis oli ta lausa omaette tasemel. Seega on Kalle R5 klassis sõites palju kogemusi kogunud ning tal oleks sobiv aeg WRC klassi masina rooli istuda.»

Mäkinen andis seega meile meeskonna tuleviku kohta hea vihje, aga eks aeg näitab, mis saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles