Galerii: Jüri Pootsmann vahetas ametit?

Elu24
Copy

Mis möll käib festivalide ajal tänavatoidu autodes? Kuidas suudavad kokad vastu pidada terve pika tööpäeva pisikeses ruumis, kuuma pliidi taga sadu kliente teenindades? Jüri Pootsmann võttis väljakutse vastu ja proovib selle omal nahal järele! Mis on lihtsam - laulda, teha hommikuprogrammi või kokata teistele? 

Saatejuht Eeva Esse esitab oma autorisaates «Tõelised kangelased» tuntud eestlastele väljakutse veeta üks tööpäev erinevates nii öelda nähtamatutes, kuid väga olulistes ametites. 

Meeleolukad reportaažid võtavad televaataja kaasa ühele tööpäevale, kus kuulsatele kaasmaalastele nende staatusest hoolimata järeleandmisi ei tehta. Nii panevad tuntud muusikud, näitlejad, meelelahutajad, poliitikud ja ettevõtjad end proovile nende jaoks täiesti uutes rollides, kus neil tuleb veeta päev näiteks kas lüpsimasina taga, kombaini roolis, ühistranspordis pileteid kontrollides või poeketi kassas kliente teenindades. Teiste seas osalevad saates lauljad Elina Born, Ott Lepland, Rolf Roosalu, Kaire Vilgats ja Dagmar Oja, poliitik Kaja Kallas, näitleja Piret Krumm jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles